Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gambit szuka topa i junglera! Koniec ery Gambitu?

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu się dziwić, Alex Ich odszedł dobry mider [ w tym kha'zik ]. Diamond grał dużo i był wkurzony na team bo nic nie mogli ugrać. A darien to po prostu nic nie grał ( smoke weed every day deab912e60.png )

f1a327ea2f.png

Opublikowano

po odejściu Alexa to była już tylko kwestia czasu, fajnie się ich w s2 oglądało jak wszystko wygrywali, lecz po prostu ich era przeminęła, tak jak TSM z początków lola :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

4705014047244231118137.jpg

głupie obrazki bo to nawet memem nie da się nazwać.

do tematu to trudno ,jak jakąś kasjerke zwolnią z pracy też będziecie o tym pisać xD?

47990292595971448862.png

Opublikowano

głupie obrazki bo to nawet memem nie da się nazwać.

do tematu to trudno ,jak jakąś kasjerke zwolnią z pracy też będziecie o tym pisać xD?

Gościu, please nie udzielaj się w tym dziale, i najlepiej na całym forum bo kurwica mnie bierze jak widze twoje posty.

@anty-warn

Ciekawe czy będą szukać rusków w zastępstwo czy kogoś innego.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Gościu, please nie udzielaj się w tym dziale, i najlepiej na całym forum bo kurwica mnie bierze jak widze twoje posty.

@anty-warn

Ciekawe czy będą szukać rusków w zastępstwo czy kogoś innego.

c**j mnie to obchodzi co ty o mnie sądzisz złamasie :))

~~ takie hejty mnie nie zniszczo

Znajdą sobie nowego lepszego gracza ,a czy Europejczycy mogą brać koreańczyków za graczy xD?

47990292595971448862.png

Opublikowano

FoxOnSky, w 07 Lip 2014 - 11:13, powiedział: 4705014047244231118137.jpg

wypad z tymi durnowatymi hińskimi bajkami..

@topic

to było do przewidzenia, z gry na grę byli coraz gorsi. Darien i Diamond potrzebują przerwy, zmęczenie ciągłymi grami..

Opublikowano

Bekę mam z was wszystkich jak piszecie jakie to straszne albo jestem zszokowany tym że ktoś gdzieś tam odszedł albo jakaś drużyna z czegoś odpadła... Zachowujecie się jak dzieci dla których lol a tym bardziej zawodowa scena lola jest najważniejsza 

gQSkfLC.png

Opublikowano

Bekę mam z was wszystkich jak piszecie jakie to straszne albo jestem zszokowany tym że ktoś gdzieś tam odszedł albo jakaś drużyna z czegoś odpadła... Zachowujecie się jak dzieci dla których lol a tym bardziej zawodowa scena lola jest najważniejsza 

Tak jak ktoś lubi scenę piłki nożnej, to ktoś inny lubi zawodową scenę lola.. 

Esport się bardzo rozwinął, ale w Polsce dalej są ludzie tacy jak ty.. niestety

@topic

W sumie to jestem ciekawy kto będzie grał na ich miejscu, może kolejni Polacy  ? było by ciekawie :D  Tak czy inaczej wątpię, że mają szanse utrzymać się w LCS.

Opublikowano

Jak zmieniają zawodników to powinni też zmienić nazwę. Gambit to zawodnicy, Alex, Diamond, Genja itp. a nie nazwa klubu tak naprawdę. 

Po zmianie tych zawodników na pewno kolejnego ich meczu nie obejrzę :)

Opublikowano

Czekam na GMB Kubon :)

Szkoda ze nie szukają adc. GMB Farex not bad

Ciekawe kogo wezmą i jak dla mnie Edward tez powinien odpocząć bo na ten moment niQ i Genja coś graja.

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...