Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wesoła kraina

Gość LastPhoenix450

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze gra w ogole cos osob ? Czy sama Administracja,serwer w ogole nie przemyslany a w prezentacji jest takie cos "Administracja *itterek i inni ukryci" Wtf ;D Czemu nie wymieniles wszystkich Administratorow?

Opublikowano

Jakieś wymogi do WL?

Nick: KiesieK Wiek: 15

Obeznany z modami(około procent): ok. 35-45%(głównie techniczne, średnio ogarniam magie itp.)

Asymilacja społeczna: Dobra a nawet bardzo dobra

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Nick: MrMakos18 Wiek: 17

Obeznany z modami(około procent): Ok 70 % znam sie na modach technicznych  I podobnie jak kolega wyżej Magia to dla mnie magia nieznam sie za bardzo

Asymilacja społeczna: Dobra , pomocny 

Opublikowano

Nick: Aziu

Obeznany z modami: Techniczne jak najbardziej - Thaumcraft niezbyt ( Procentowo ok. 70-80%)

Asymilacja społeczna to raczej dobra :P

Opublikowano
Nick: eXoShini

Obeznany z modami: Generalnie techniczne mody, na magi znam się nawet dobrze i wszelkie utylitarne mody :3

Asymilacja społeczna: Jest git według mnie, ogólnie lubię pomagać innym xD

Opublikowano

Nick: Czeli Wiek: 21

Obeznany z modami(około procent): Gdzieś tak 80-90%. Kiedyś miałem Swój serwer, ale to było tak dawno, że ho ho... ;P

Asymilacja społeczna: Wydaje mi sie, ze dobra :P

1384358313-U695412.png

Opublikowano
Nick: BlackBoy89

Obeznany z modami: Prawie w ogóle nie znam się na tekkicie, używałem tylko modów ułatwiających rozgrywkę, takich jak Reis Minimap, Optifine, Craft Guide itp.

Asymilacja społeczna: Jest ok, brak objawów typowego cebulaka.

Coś od siebie: Zależy mi na tym, żeby pograć na serwerach takiego typu i coś ogarnąć te modyfikacje, a przynajmniej na multi zawsze mogę kogoś poprosić o pomoc.

Opublikowano
Nick: Domino5222

Obeznany z modami: Całkiem dobrze (siedzę w tym od 2 lat :P), zwłaszcza mody techniczne

Asymilacja społeczna: Lubię pomagać innym i współpracować :)

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...