Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol dalej nie dziala?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie..

Gdzieś w jakimś temacie wyczytałem że 7 lipca (tj - DZISIAJ) powinien byc juz aktywny bol dla free userow, a dalej nie ma, co jest?

Opublikowano

A co jeżeli BoL dla free userów ma działać dopiero od konkretnej godziny, a nie 10 min po północy...?

Opublikowano

A co jeżeli już nigdy nie będzie działać ???????????????????????????????????????????????????????? o: sdfakjdsughdfshgdfjd omg omg koneic lola bendzie wtfy

A tak naprawdę to zaraz poszperam na stronie bola i dam znać czy coś znajdę.

Nie ma podobnych tematów do tego.
Poczekamy chwile może to jeszcze nie koniec świata, omg wtfy lolz lol gg wp

A tak na poważnie:

Możliwe, że rano będzie działać.

Nie wiem jak to jest z tym BOL`em...

Może to oni włączają i koleś zasnął przy dobranocce smerfy?

Opublikowano

Tak jak w temacie..

Gdzieś w jakimś temacie wyczytałem że 7 lipca (tj - DZISIAJ) powinien byc juz aktywny bol dla free userow, a dalej nie ma, co jest?

Miałeś już w swojej podstawówce o strefach czasowych? Może cię zaskoczę, ale to, ze u nas jest już po północy to nie znaczy, że na całym świecie tak jest.

Czas u Spudgy'ego jest kilka godzin do tyłu, u nich jest jeszcze 6 lipca. Zresztą to i tak nie ma znaczenia, bo nikt kuźwa nie powiedział, że patch będzie od razu o 00:00, Spudgy sobie zapdejtuje kiedy mu się chce i będzie to zapewne jutro wieczorem lub w nocy.

Opublikowano

[Napisany Dzisiaj, 00:48], no napewno Spdgy ustawił sobie budzik o 23:59 żebyś miał do sekudny xD

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Miałeś już w swojej podstawówce o strefach czasowych? Może cię zaskoczę, ale to, ze u nas jest już po północy to nie znaczy, że na całym świecie jest. Czas u Spudgy'ego jest kilka godzin do tyłu, u nich jest jeszcze 6 lipca. Zresztą to i tak nie ma znaczenia, bo nikt k***a nie powiedział, że to patch jest od razu o 00:00, Spudgy sobie zapdejtuje kiedy mi się chce i będzie to zapewne jutro wieczorem lub w nocy.

A co to są strefy czasowe? Bo ja chodzę do liceum, a nadal nie wiem...

Gdzie ten koleś mieszka? To mu napad zrobię na chatę i powiem żeby włączył BOL`a bo BOL`ować się nie da :(

A tak na poważnie:

Kocham was i mam ******* łeb dzisiaj i mi odwala.

Wybaczcie mi :)

Opublikowano

[Napisany Dzisiaj, 00:48], no napewno Spdgy ustawił sobie budzik o 23:59 żebyś miał do sekudny xD

Jeszcze polskiego czasu, żeby nasze biedne polskie gimby mogły zagrać w lola, bo podobno bez bola nie da się już grać w lola, leagueoflegends.exe się nie odpala.
Opublikowano

Jestem gimbusem? :(

Weź no, stary.

Chodziło mi raczej o autora tematu, bo bez bola nawet już ligę boi się odpalić.
Opublikowano

Chodziło mi raczej o autora tematu, bo bez bola nawet już ligę boi się odpalić.

Ja BOL`a używam tylko do expienia kont :)

Opublikowano

lol, free zapewne bedzie dzialac dzisiaj po poludniu badz wieczorem xD

Tak samo jak i vip user prawidłowo pewnie już będzie full śmigał. 

Opublikowano

Bol bedzie jutro wieczorem dostępnym cebulaki głupie..

Skąd masz te informacje głupi tłuku.

Żartowałem z tym głupim tłukiem.

Opublikowano

Niektórzy wiedzą, ale jak widać niektórzy jeszcze nie. Tak jak kolega mówił wyżej, istnieje coś takiego jak strefy czasowe, gość który zaupdatuje lola, czyli spdgy - mieszka w Brazylii, a więc ma kilka godzin do tyłu, co do naszej godziny. Podsumowując, BOL będzie działać, najprawdopodobniej już wieczorkiem, chyba że dla Pana obywatela Brazylii, nie będzie się chciało, zrobi to później - tyle!

Opublikowano

Pewnie jak ostatnio we wtorek po południu choć wtedy też miał być w poniedziałek ,a w nocy z wtorku na środę rito wydaje patch 4.12 kappa  

więc znów będą czekać XDDDDDD

Opublikowano

jest 6:53 a dalej nie działa 

"until 07/07/2014." do dnia tak dzisiejszego czyli do magicznej godziny 24

----------------------------------
01 - Operating System
----------------------------------

0101 - Operating System         : Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.140303-2144)
0102 - Language                     : Polish (Regional Setting: Polish)
0103 - BIOS                             : Award Modular BIOS v6.00PG
0104 - Processor                     : Intel® Core2 Quad CPU    Q6600  @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
0105 - Memory                         : 3072MB RAM
0106 - Available OS Memory   : 3070MB RAM
0107 - Page File                      : 2580MB used, 3559MB available
0108 - Windows Dir                 : E:\Windows
0109 - DirectX Version            : DirectX 11
0110 - DX Setup Parameters   : Not found
0111 - User DPI Setting           : Using System DPI
0112 - System DPI Setting       : 96 DPI (100 percent)
0113 - DWM DPI Scaling         : Disabled
0114 - DxDiag Version             : 6.01.7601.17514

76561198045525575.png
Opublikowano

jest 6:53 a dalej nie działa 

"until 07/07/2014." do dnia tak dzisiejszego czyli do magicznej godziny 24

Q: Jest 25.07 a FREE BoL nadal nie działa!

A: Spudgy mieszka w Ameryce Południowej i jego strefa czasowa wynosi do -8 godzin od naszego. Zapamiętaj również, że jako normalny człowiek lubi się dobrze wyspać   B) . Poczekaj jeszcze kilka godzin. :P

VIP nadal nie działa co jest wielką porażką dla strony BoLa i jego community. CN BoL nie działa od miesiąca, a VIP od tygodnia. Wywala jakieś ..... bugsplaty LogOnSend albo LogSend wtf.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...