Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego bota do ask.fm na like.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam dobrego bota do ask.fm dzięki któremu będę dostawać like, chodzi mi o bota coś takiego jak na zasadzie ask manager.

Ask manager już niestety nie działa i dlatego szukam czegoś nowego.

Może być na tej samej zasadzie co Ask Manager że codziennie trzeba wysłać sms czy coś żeby wykupić subskrypcje.

Z góry dzięki !

Opublikowano

Obecnie jeszcze nie ogarnęli niczego nowego.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Do Aska jeszcze działa Ask fm tools od zero project... wpisz na YT i zobacz co to potrafi. Download nawet na forum gdzieś widziałem w dodatku spolszczony. :) Niestety lajki są zablokowane, zostały inne funkcje, np. kreator kont (wypełnia Ci dane, Ty musisz tylko captche przepisać).

Jeśli zależy Ci tylko na lajkach to polecam stronę Addmefast, ale to nie jest bot. Trzeba się troszkę napracować (poświęcić 30 minut i zdobyć 1000 punktów). Następnie dodać odpowiedź na której chcesz mieć lajki, wybrać kraj z którego ludzie mają Ci lajkować i tyle. :3

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

Twoja stara to remik 

Myślisz że zabłyśniesz?

Won z tematu i mam nadzieję że za obrazę rodziny dostanie ostrzeżenie od moda.

Opublikowano

Gimba na maxaaa :D :D   D:

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Myślisz że zabłyśniesz?

Won z tematu i mam nadzieję że za obrazę rodziny dostanie ostrzeżenie od moda.

A jebnac cie pedalcu j****y ?

Widac ze biedny, bota szuka pls

Opublikowano

A jebnac cie pedalcu j****y ?

Widac ze biedny, bota szuka pls

Ogarnij się dzieciaku, jeżeli nie masz co wnieść do tego tematu to się zamknij i się nie odzywaj.

Szacunek do starszych się należy młody.

Opublikowano

Ogarnij się dzieciaku, jeżeli nie masz co wnieść do tego tematu to się zamknij i się nie odzywaj.

Szacunek do starszych się należy młody.

K***a mać, jesteś w gimbazie - szukasz bota na like

orgazmu od nich dostajesz czy coś?

jak nikt cie nie lubi to nie lubi twoich odpowiedzi - proste kretynie :v

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

To że lubię się pobawić na asku świadczy o tym że jestem w gimbazie?

Jestem na pewno starszy od ciebie, więc nie pie*dol w przód jak nic nie wiesz.

A od kretynów możesz wyzywać tego grafika który zrobił ci ten awatar.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

kup sobie lajki gimbie ,1 słowem to co trudne do zrobienia  nigdy nie będzie darmowe ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...