Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emulaor WarZ

karolrzad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ma ktoś emulator, który wygląda jak stare WarZ ? Nie chodzi o te nowe, które mają roślinność na budynkach itp, tylko o ten wygląd starego DOBREGO WarZ, gdzie nie było tego nowego wyglądu, i grało się o wiele lepiej. Jeżeli nie, to czy mógłby się ktoś zająć takim projektem ? Kiedy DeadZ było właśnie w starym wyglądzie, było 10 serwerów i po 80 graczy prawie na każdym, a teraz spieprzyli robotę i dodali roślinność, tą trawę która odejmuje fps i osób jest o wiele mniej (15 serwerów- 5-30 online). Więc myślę że emluator zdobył by popularność i uznanie :)

Opublikowano

Ogarnij sobie DOOM MMO. Serwer po prostu zwala z nóg. Optymalizacja Cię po prostu zabije. 60fps jest praktycznie cały czas. Chyba że masz serio wooden PC to i tak 20-30 bdz miał. Wygląd jest starego warZ podrasowane niektórym teksturami z v2. Jest stack clips, trade, wszystko działające. Colorado 1 około 20-30 typa. Colorado 2 tak samo. Mama do pvp 10-20 typów. Ale w godzinach szczytu masz po 40 typa na Colorado a na mapie pvp około 25. Jest też oczywiście bixa, i warren. DUży loot (bronie nie z zombie, ale leżą w każdym dobrym miejscu do loota w dużej ilości). 20xp za zombie (a skile 100,110 itp). O itemy na pvp dość łatwo, ponieważ z każdego zombie looci kasa. A Magazynki oraz leki są stosunkowo tanie. TU masz link : http://www.doom-mmo.com/ . Dodatkowo powiem że serwer do rana najprawdopodobniej będą offline, bo jest wprowadzana aktualizacja, więc masz czas na pobranie full clienta.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Roślinność na budynkach jest, więc to nie jest stary wygląd WarZ... Ale zobaczę jak z fps.

Fps są marne, ponieważ nie jest to żaden wygląd starego WarZ tylko nowego infestation.

Proszę o dalsze propozycję.

Opublikowano

karolrzad, no to widocznie masz ladnego wooden PC. ja mam tak zjebanego laptopa, a i tak chodzi mi plynnie (40fps) Wedlug mnie jeden z najlepszych emulatorow, tak jak opisal keypack

Opublikowano

Mam oryginalnego warZ ale skusiłem się na ten emulator i mam pytanie waga to z 4.4 coś tam giga co aż tam jest że tyle to waży ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Zachęcam do grania w gre: FightZ

+ Dobre pvp

+ Dobry loot

+ Prawie wszystkie bronie za $ w marketplace

+ Każdy karabin snajperki nie zadaje 100% obrażeń

+ 3 Mapy: Colorado,Bunker,Smalville

+ Mało chackerów

+ Prawie co dziennie małe update, a to znaczy że admin zajmuje się grą 

- Nie można połączyć naboje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...