Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak kontraktów w kartach jednorazowych.

ig_or

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem w trybie Ultimate team. Otóż pewnego razu chcąc dać kontrakt jednemu z moich zawodników po prostu ich nie było. Pomyślałem,że to nie problem i je zakupiłem, lecz po zakupie nadal ich nie ma. Są w klubie,ale w kartach jednorazowych ich nie ma. Jeżeli ktoś zna rozwiązanie mojego problemu to proszę pomóc :D. (kupiłem kontrakty dla zawodników nie dla menadżera,dla menadżera pojawiają się normalnie)

Opublikowano

Dobra rada, sam kiedyś patrzyłem na jak najtańsze, a to zazwyczaj były dla menadżera. Jak chcesz kontrakty to kupuj pakiet 4 różnych kontraktów za 1k, najbardziej sie oplaca.

Opublikowano

Też o tym myślałem,ale używałem trainera i boję się,że w jakiś sposób to zauważą. Chyba,że na livechacie obsługuje jakiś bot z EA?

Opublikowano

Ja używałem trainera, napisałem do nich, czy mam bana bo mi Ut nie działa.

Popytał mnie o pytanie awaryjne itp. Znalazł mnie w bazie i stwierdził, że servery Fifa mają jakąś aktualizację i dlatego nie możesz sie połączyć.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Mógłbyś napisać jak Ci pomogli? Bo mi tylko kobitka odpowiedziała że mam czekać na patcha bo się tym właśnie zajmują...

Opublikowano

Nie mamy do Nich lęku. Kontaktowałem się z Nimi często, ale bałem się, że dostanę bana, za to że kiedyś używałem trainera. :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...