Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Brak dźwięku

xPonury

Pytanie

Opublikowano

Witam!
Nie używałem komputera z ponad tydzień.
Na początku dźwięk działał dobrze, ale usłyszałem ogromy trzask w głośnikach. Dźwięku nie ma ... Zrestartowałem komputer i patrzę, że pokazuje mi się coś takiego:
54zyFuF.png

W panelu sterowania pustka:
JKiaUdj.png

To samo w nagrywaniu. Reinstalacja sterowników nie pomogła ..

Karta dźwiękowa jest zintegrowana, a płyta główna to ASUS M4N68T-M LE V2.

Proszę o pomoc

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mogę to sprawdzić? Karta jest wbudowana w płytę główną ... Dodam, że karta z przedniego panelu też nei działa.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

W takim razie lipa :/ Pyta raczej zmieniać nie będę ...

Co lepiej byłoby kupić. Kartę dźwiękową na USB za około 20 zł czy taką na PCI? Może jakaś dobra i w miarę tania jest? Ważne tylko by nie było szumów.

Aktualnie używam SoundWire, ale w grach czuć minimalne opóźnienie (denerwuje ..)

MAL

Opublikowano

Głośniki i mikrofon działają dobrze.

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...