-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
BigSevennnnn
BigSevennnnn
Witam mam otóz taki problem ponieważ gdy odpale np 3-4 metiny to komputer bardzo głosno chodzi i gdy sprawdzam temperature komputera to procesor dochodzi do 70 stopni celcjusza karta graficzna 55 stopni norton wariuje ze duza wydajnosc procesoru 96% , boje sie po prostu ze komputer mi sie spali, ustawiłem najmniejsze wymagania metina 800x600 i nic nie daje nadal jest to samo lagów w grze nie mam wszystko chodzi płynie nawet na 5 kont lecz boje sie o spalenie mojego komputera, czy moze tak sie stac ze sie spali przez to ?
Sprzęt to jest taki:
Procek: AMD Quad 4x po 3.5 Ghz
KArta GRaficzna: 1gb gts 450
Ram: 4gb kingston
Dysk 1 terabajt samsun cos tam
Net 12 mb/s z orange
Dodam jeszcze że w innych grach aż tak się komputer nie nagrzewa max do 50 stopni ale nie do 70.
Moje pytanie brzmi czy moge to jakoś zmienić? Czy może mi sie spalic przez to np karta graficzna, prosze o szybką odpowiedz.
Prosze o pomoc.
@Edit
15 minut temu zaczeło śmierdzieć spalenizną i odruchowo odłaczyłem listwe od zasilania po 15 minutach właczyłem komputer i jest póki co ok, prosze o szybką pomoc
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.