Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawdzić ile ma się długu u Riotu?

mikoz498

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Kiedyś byłem młody i głupi i skorzystałem z bugu na free RP. To było z jakiś rok temu. Teraz mam ochotę znów pograć, ale nie chce mi się nowego konta zakładać zbytnio. Można jakoś sprawdzić ile mam do zapłacenia Rito? Napisałem do supportu, ale weź tu czekaj tydzień :D

Opublikowano

teraz jestes stary i glupi :P

@topic

nie ma zadnego dlugu u riot, oni daja po prostu permy za uzywanie bugow z rp wiec mozesz smialo zakladac nowe konto.

Można było odbanować konto jeśli wpłaciłeś tyle ile ukradłeś (chyba że z jakimś %). Only support

Opublikowano

Sprawdź, ile im zabrałeś, przelicz sobie to na PLNY i spłać swój dług. Ja osobiście polecam Ci założyć nowe konto, jeśli stare konto nie było zbytnio rozwinięte. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja pamiętam że było do zapłacenia 20 EUR za pomocą PSC lub PayPal.

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

szukaj na mailu. na mailu masz wyszukiwarke to sobie wpisz riot i lecisz... mnie podliczyli na 1000zł+ także sobie darowałem.. aczkolwiek szkoda bo drugiego klocka sam w to konto włożyłem. teraz oczywiście le ce na nowym i powoli odrabiam te wszystkie skiny...

Opublikowano

Taa kiedyś jak były te "bugi na rp", którymi tak na prawdę brałeś debet po prostu, to oni zabierali te skiny i nie banowali kont, przynajmniej w moim przypadku i paru kolegów także nie wiem czemu wy gadacie o banach jakichś, a nawaliłem z 20 tysięcy rp, także pewnie bym wiedział :D

Gold Member

nvm

Opublikowano

Phi. Ja miałem  15k rp. spokojnie i bana nie mam ;d tylko zabrali skiny, strony na runy itp. 

top/ Ale jak tak bardzo ci zależy to pisz do suportu. Nóż widelec odpowiedzą w ciągu 24h :) Ja do tej pory wysyłałem 2zgłoszenia i 2 rozpatrzone w 24h więc nawet sprawnie im to idzie :)

Opublikowano

Napisałem, ale jak 20 euro będzie to trochę słabo :D Ukradłem może z 50zł. Cóż pozostaje czekać na support.

@Edit

Temat do zamknięcia. Sprawa rozwiązana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...