Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co dodać na serw?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie co mógłbym dodać za pluginy ewentualnie skrypty albo co wybudować żeby nie robić tradycyjnego serwera SV+Gildie tylko jakiś mega epicki serw. Uprzedzam że tak, bd mieć autorski plugin na gildie bądź jakiegoś użytkownika z MPC forum (to zależy od naszego technika).

Opublikowano

Ciekawy drop,jakieś losowania,radio w grze itp.

|Members|-Tyle starczy,bez spiny o lepszą rangę.

Opublikowano

Powtarzam ten post, bo może Ci się to podobać, a nie widziałeś tego posta w temacie Easiego.

Mi się ostatnio spodobał tryb Survival+Gildie ze znajomymi. Wymyśliliśmy podzielić nas może z 20 na 2 grupy RED i BLUE. Ja jestem w RED, i mamy takie coś, że zbieramy itemy na gildie a przy tym są jeszcze wojny, ukrywamy się i kopiemy. Zakładamy gildie i gramy dalej. Wykorzystaj to na większą skalę.

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Można dodać McMMo np

Zapraszam na mój server: tanavis.maxc.pl  typ servera;Survial+Frakcje Mcmmo 25 slot.Niebawem start servera pvp 

76561198057026791.png

Opublikowano

*Jakis autorski drop z fortunka mozliwoscia zwiekszenia go w eventy i wiekszy drop dla Vipa.
*Autorskie Gildie z duzą ilością nowości takich jak /g pvp itp.
*Nowe biomy itemki i potwory oraz BOSSY.
*Nowe craftingi.
*Zmodifikowana tablista.
To wszystko odemnie a i jesli chcesz startowac z serwerem SERWER NIE MOZE MIEC LAGOW,wiec przyda tez ci sie optymalizacja na serwer ;) Spigot,config i te sprawy ;d.

Opublikowano

Duży drop, duży exp ze zwierząt, potworów, stone, radio, skrypt na dawanie itemów graczom czyli np. /kod kod i daje ci diaxa

wTMfLGZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...