Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co-op

UDOBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taką niemiłą sytuację że chciał bym zagrać z kolegą co-opa ale coś powoduje wyłączenie sie gry, a dokładniej gdy ja lub kolega tworzymy co-opa, gra nam się pięknie uruchamia lecz po 1-3 minutach gra nam sie wyłącza (mi i mu)...szukaliśmy czy mamy blokade ustawioną, wyłączaliśmy antywirusy i blokadę systemu windows i nic.

Reinstal gry też mało dał...

Ja mam bf3 premium a kolega zwykłe bf3...

Jakieś propozycje ??

w5cNAHm.png

Opublikowano

Niby skąd masz te informacje, że nie działa bo ja jakoś z tym trybem problemu nie mam. Rozwiązania problemu niestety nie znam chociaż może na początku spróbuj uruchomić mecz w multi po załadowaniu gry wyłącz ją normalnie a dopiero potem włącz co-op to samo niech zrobi znajomy. To czy masz premium a twój kolega go nie ma nie wpływa na działanie tego trybu.

Opublikowano

Niestety, ale udało mi się uruchomić co-opa :>

Kolega musiał odblokować porty (na jakimś free coś tam miał całą listę wszystkich producentów routerów i każdy z nich miał swoją listę modeli i tam do każdego modelu z osobna była instrukcja w ENG jak odblokować porty) i w tedy uruchomiłem gre i wszystko normalnie mi pykło :P

I problem tkwił u niego nie u mnie bo ja nie musiałem tworzyć co-opa :D

w5cNAHm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...