Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Pytanie

kubaekp

Pytanie

Opublikowano

Witam.

Chciałbym znowu pograc se w FIFE,  ostatnio jak miałem wirusy to usunałem wszystkie gry origin oraz sam origin, by gdybym się logował nie stracić konta przez keyloggery..

Jak mogę dobrze, dokladnie przeskanować kompa by być pewnym ze nie mam zadnego wirusa?

Oraz jeszcze jedno pytanie czy program MotioninJoy, dzięki któremu mogę podłączyć pad od ps3 do komputera jest w 100% bez wirusów, i bezpieczny?

@DnaloPub

@rafor4

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdzałem Ci logi i nie miałeś nic w systemie (trochę pustych wpisów i takie tam) Najlepiej jakbyś miał jakiegoś firewalla (od comodo) który monitorowałby połączenia wchodzące/wychodzące oraz antywirusa z ochroną w chmurze który też by ciągle kontrolował system. Wtedy pewność że nie masz keyloggera jest 99%.

Odnośnie tego programu, jeśli pobrałeś z zaufanego źródła to nie masz czym się martwić.

Opublikowano

Khmm. O co ci z tym chodzi ,, Nie taki co waży 1gb tylko co waży 30gb? ''

Chlopie to jest oryginalny AVG Free. Nie rozumiem ciebie. Zaden antyvirus nie wazy 30gb.

O czym ty wgl mowisz?

Nie rozumiem cie wgl.,,nie taki z netu'' kazdy antyvirus jest z oficjalnej strony.Z kad niby wziąć antyvirus jak nie z netu? 

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, twoj post to off-top

Widocznie nikt nie ma nic do powiedzenia. Proszę o zamknięcie.

Opublikowano

O tym to już dawno wiedziałem.

Ten sposób tylko pokazuje aktywne połączenia, nie te który były lub będą :D 

Miałes jakieś doświadczenie z motionjoyem?

Opublikowano

#Up.

hmm o co ci chodzi z tym ,,Tak''?

Avast to wdg. mnie jest bardzo słaby antyvirus, kiedyś go miałem to wykrywał 20% tego co teraz mi AVG.

Mógłbyś podac może link do jakiegoś tutka?

Prosiłbym o udzielenie się osób znających się w tym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...