Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zablokować claim na jakimś świecie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.!

Jestem nowy więc nie wiedziałem gdzie to pisać.

Chciałbym się spytać jak zablokować na world np. Plotworld claim. Chciałbym zeby było Sorry, this world has land claiming disabled.

Mam serwer na 1.7.2 Niechce zeby blokować /rg define __global__ blocked-cmds /f claim , /f autoclaim

Chce zeby było tak jak tam już próbowałem robić tym sposobem ale nadal nic.

Link: http://www.mpcforum.pl/topic/683029-pytaniejak-zablokowac-robienie-claimow-w-danym-swiecie/

Proszę o odpowiedź szybką bo jutro otwieram nową edycję serwera :D

Opublikowano

XXX

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

chodzi mi o claim factions zeby zablokowac i pisało Sorry, this world has land claiming disabled bo na innym serwerze tam gdzie gram to jest zablokowane.

Opublikowano

REF

Jest Udało mi się!!!!!!!!!!!!!!! Sam to zrobiłem trochę pomyślałem Trzeba było zrobić to komendą: /f config worldsnoclaiming nazwaswiata   :) udało się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...