Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gracie w tą grę? Czy jest wciągająca?

Urso223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam zamiar pobrać Vindictus'a lecz chciałbym pograć polakami, a nawet założyć gildie. Pobieram wersje EU. 

Czy ktoś z was w to gra? Czy wciąga? Chętnie wysłucham waszych opinii.

banneranim.gif

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam już konto od dosyć dłuższego czasu, lubię czasami wrócić zobaczyć co  tam jest nowego/co dodali ale nie wiem czy bym teraz dalej expił. Znudziły mnie trochę takie dungeonówki. Ponadto nie chce wydawać kasy na lepsze rzeczy. 

Mam tam kilka postaci z 30,40. Ostatnio wyexpiłem coś do 50-60 jak dodali nową postać, zwiększyli trochę exp.

Opublikowano

wooohooo wbijaj, teraz jest event, jak sie gra od poczatku i z kumplem to mozesz sporo zarobic, dostac sporo fajnych itemkow i masz szybszy exp bo od dzisiaj jest event z petalami, jak chcesz wiecej info to na pw zapraszam.

jezeli ktokolwiek jest zainteresowany to też możecie pisać, chodzi o to że jak założycie nowe konto / albo wbijecie na konto na którym nie graliscie od 90 dni to dostaniecie kartke  do polecenia znajomego i razem bedziecie zdobywac nagrody, szybciej expic itd.

oczywiscie mozna to robić samemu ale to sie nie opłaca bo ludzie sporo dają, nawet czystej kasy za to żeby być z kimś takim w układzie, ktoś zaiteresowany to pw :D

a co do topicu, to masz dobry start bo narąbali tyle eventów na halloween że granie od 0 bedzie czysta przyjenascia, gra wciaga i wszyscy w koncu do niej wracaja :D

16k7y4p.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ta "nowa postać" nazywa się Lynn wyszła 18 czerwca 2014 roku.. 

10 Grudnia wyjdzie nowa postać arisha :) 

Polecam nią grać, iż jest to postać dla ludzi, którzy lubią magiczne postacie.

Sama jest podobna do klasy Force-Blader w grze Cabal. :)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...