Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LP -.-

Asthean

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy może mi ktoś to k***a wyjaśnić ?! Riot uwielbiam cie. Zazwyczaj, gdy ma się dobre mmr to dostaję się więcej lp, a mniej traci. Byłem w Gold V miałem ponad -10 wins. W ciągu 3 dni wyszedłem do gold 3 i mam obecnie +7 wins. 204 win 197 lose. Wydaje mi się, że skoro miałem win streaki to moje mmr powinno być wyższe. A dostaje po 17 lp, trace po 19-20 ... Jak cos tutaj profil do lolkinga http://www.lolking.net/summoner/eune/36707722#profile tylko coś się zbugowało i tam jest napisane, że mam 204 win i 205 lose -.- A na profilu w lolu jest tak, jak napisałem wcześniej..

Jeszcze dodam, że kolega który ma lose streaki i przepierdala co 2 mecz dostaje po 20 lp a traci po 15 to wp w c**j

Opublikowano

op.gg --> sprawdź tam MMR i wszystko będziesz miał wyjaśnione.

A w sumie.. sam to zrobię:

Średnie MMR dla tej ligi wynosi 1,670.
1,654
MMR
Normalne MMR, Twoje MMR zależy od tego jak grasz!

Jak widać masz trochę mniejsze MMR od poziomu Gold 3 i to może być przyczyną.

Opublikowano

No to jak to niby podwyższyć? Mam mieć win streaki po 10 meczy? Duo z wyższach dywizją nie pogram, bo nie mam z kim ;s

Opublikowano

No to jak to niby podwyższyć? Mam mieć win streaki po 10 meczy? Duo z wyższach dywizją nie pogram, bo nie mam z kim ;s

Jedyny sposób to duży win streak, wygrasz z 10 i będziesz miał podwyższone mmr i będziesz dostawał więcej.

Opublikowano

Musisz mieć większą przewagę wygranych nad przegranymi.

Wtedy będziesz skakał nawet dwie dywizje za jedną serię.

Tylko teraz tak.. przy Twojej liczbie zagranych rankedów nie może być to liczba 20/30 winów więcej, tylko +100. Tak.. wydaje się to być trudne i w zasadzie to jest, ale innego rozwiązania nie ma.

Chyba, że.. będziesz grał z kimś o całą ligę wyżej i będziesz wygrywał, wtedy szybciej Twoje MMR skoczy, ale napisałeś, że nie masz z kim, więc to raczej odpada.

Opublikowano

Mógł trafić ci się tylko taki 1 mecz;) ja zwykle dostaje po 22 trace po 20 teraz, a ostatnio dostałem na 1 meczu +11, mmr według op.gg mam zwyczajne, tak samo jak wygrałem następną też dostałem dużą liczbe punktów ( to znaczy - zwyczajną - 22pkt )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...