Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszuści na allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczyło mi 5 minut szukania CS:GO aby znaleźć coś takiego

17770140466067784201.jpg

Link

Co o tym sądzicie ?

Niestety w trakcie oglądania tej aukcji ktoś się skusił na takowy kod :/

64545140466067784201.jpg

Uważajcie na takich i czytajcie uważnie, bezpiecznych wakacji !

PS nie mogę uwierzyć, tutaj aż 9 osób kupiło lewy klucz.... klik

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Taki temat raczej nic nikomu nie pomoże.

Idiota pozostanie idiotą.

Trzeba czytać cały opis i komentarze o sprzedającym. Jak się tego nie robi to tak potem jest, że się traci kase.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Wyświetlenia: 69 xD

Trzeba na takich uważać na allegro pełno jest takich

Ja raz chciałem kupić pudełko mw3 z grą. Ale pisało że trzeba kupić klucz odzielnie i to gdzieś takim druczkiem.

Opublikowano

Tak działa prawo. Nikt mu nic nie zrobi. Zawarł normalną informacje, tak samo na subskrypcje SMS. Napisane małym nie czytelnym druczkiem, ale są. Jak napisał @9Jarek9 ,,Idiota pozostanie idiotą.".
P.S Zobacz film ,,Zabić Irlandczyka", trochę mafii jest.

yiWCsl1.png
Opublikowano

to nie oszust tylko osoba, która wykorzystuje głupotę innych do zarobku, co ci szkodzi przed kupnem 5 minut poświecić na przeczytanie całego opisu aukcji + komentarze? ja tak zawsze robie, bo nie chce swoich pieniędzy stracić

Opublikowano

to nie oszust tylko osoba, która wykorzystuje głupotę innych do zarobku, co ci szkodzi przed kupnem 5 minut poświecić na przeczytanie całego opisu aukcji + komentarze? ja tak zawsze robie, bo nie chce swoich pieniędzy stracić

Właśnie. No i prawidłowo.

Aż mi się śmieć chce.

jzfkZl0.png

zLZPpTJ.png

Opublikowano

To jest oszustwo, paragraf 286kk. Idąc z tym do sądu sprawa jest wygrana, koszty ponosi "geniusz zbrodni". Osoba wystawiająca taką aukcję / ofertę celowo próbuje wprowadzić w błąd kupującego.

Opublikowano

Się kurde patrzy na opinię o sprzedającym i dopiero kupuje 

spoko, ale ten andrejex z postu #7 ma tylko jednego negatywa, więc dla mnie nie wygląda to jak oszust

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

To jest oszustwo, paragraf 286kk. Idąc z tym do sądu sprawa jest wygrana, koszty ponosi "geniusz zbrodni". Osoba wystawiająca taką aukcję / ofertę celowo próbuje wprowadzić w błąd kupującego.

A co to za wprowadzanie w błąd? Przecież osoba kupująca zamawia klucz do gry i go otrzymuje. Ktoś dostaje to co kupił, wszystko zdodnie z opisem.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

tylko, że koleś nikogo nie wprowadza tutaj w błąd, opis aukcji jest zgodny z tym co sprzedaje

po za tym tak działa marketing i każdy tak robi, a jakoś nie wydaje mi się, żeby każdy z tym leciał do sądu

Opublikowano

tylko, że koleś nikogo nie wprowadza tutaj w błąd, opis aukcji jest zgodny z tym co sprzedaje

po za tym tak działa marketing i każdy tak robi, a jakoś nie wydaje mi się, żeby każdy z tym leciał do sądu

Takie rzeczy  kupują głównie młodsze osoby, które same nie mogą pójść do sądu. Mogą co najwyżej poskarżyć się rodzicom, a jak już to zrobią to oni ich pewnie wyśmieją, że mają dzieci debili.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...