-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Apoca
Apoca
Cześć,spaliła mi się płyta główna AsRock g41m-vs3 to postanowiłem oddać kompa do informatyka ,żeby zrobił z nim porządek po paru dniach ozekiwania doczekałem się nowej płyty jaką jest MSI G41M-P33 Combo odbierając komputer usłyszałem słowa " Wymieniłem na trochę lepszą" To ja do domu szczęśliwy pierwsze co to chciałem sprawdzić jak sprawi się w grach i tu moje rozczarowanie dosłowanie wszystko się muliło nawet GTA VC. Zaznaczę ,że nie miałem włożonej karty graficznej bo nie potrzbowałem do tamtej płyty na luzie bez lagów mogłem sobie pograć w COD 4 czy inne gry. Pierwszą rzeczą jaka mi przyszła na myśł to zmiana systemu sformatowałem partycje z windowsem 7 i zainstalowałem legalnego XP nic się nie zmieniło...Kupiłem karte graficzną i to ona troszeczkę poprawiła zachowanie komputera,ale ku memu zaskoczeniu gry się i tak mulą takich problemów nie miałem z płytą główna bez karty graficznej ..
Karta graficzna to Gainwad 9600GT PCX II
Procesor Intel pentium D 2x 3.00
Ram 2 gb Kingston
Dodam ,że wcześniej w League ofLegends miałem 30fps a teraz po kupnie karty grafiznej podskoczyło z 5 do 11 to jest kpina.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.