Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TyByDy start z pompą porady :)

OzoneSeba

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybrać?

• Sura WP
      5
    • Wojownik Body
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, cześć i czołem. Ostatnio po banach dwóch fal moich dropków na Androsie. Stwierdziłem że zacznę grać na TBD, pierwszej nocy od rozpoczęcia gry dropnąłem 800 piłek. Co dało mi ponad 20kk zysku, ale jeszcze z tych piłek zostało mi z 250. Wczoraj GM się w końcu ogarnął i zbanował mi z +/- 500 piłek i z 2kk yang na tych kontach. Teraz na kontach mam pół tysiaka piłek. Do końca eventu dozbieram jeszcze z 5k piłek(boty działają 24/7) Więc mam pytanie, kim lepiej zacząć WP czy Bodym. Co będzie tańsze w eksploatacji (KU,eq itp.). Na względzie mam też inwestycje w buffa (na bodym będzie bardziej potrzebny i kosztowny) . Więc liczę na dobre rady i jakbyście mogli mi podać jak budować daną klasę (staty, skille itp. ) Z góry dzięki

Opublikowano

Polecam grę WP- Tańsze eq i ku.

Staty: 2 int 1 wit później maksujesz siłę

Skille: ostrze>zbrojka (na 75 lvlu zresetuj i zamień na wirek)>strach>rozpro>palec>zbrojka

Sura WP zarabia sam na siebie, nie będziesz potrzebował dodatkowego dropka, ale buffek jak najbardziej się przyda. Polecam zamienianie piłek na złote i otwieranie ich, wyjdziesz na tym na duży + i szybciej rozwiniesz postać (rady, egzo).

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

jak najbardziej WP. otwieraj złote piłki i poluj na dodania/zmianki i wybonuj sobie biżuterie na HP

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

WP

+Tanie KU

+Sprawny w PVP [rozpro], pompa w expie.

+Łatwa do ogarnięcia postać.

Część piłek otwórz, resztę zostaw na sell.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

WP

+Tanie KU

+Sprawny w PVP [sferka], pompa w expie.

+Łatwa do ogarnięcia postać.

Część piłek otwórz, resztę zostaw na sell.

Od kiedy WP ma sferke? Czy ja o czymś nie wiem? :D

Opublikowano

Od kiedy WP ma sferke? Czy ja o czymś nie wiem? :D

Rozpro*

Sorry, za dużo gry BMem xD.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jak myślicie jak wydropie z 5k piłek. To 250 złotych otworze a reszte sellne. A eq 2k hp jest az takie drogie że lepiej samemu bonować ?

Opublikowano

Jak myślicie jak wydropie z 5k piłek. To 250 złotych otworze a reszte sellne. A eq 2k hp jest az takie drogie że lepiej samemu bonować ?

No jest powiedzmy jest "w cenie". Lepiej wbijać samemu ;)

Opublikowano

Dobra już mam 1,25k piłeczek a noc jeszcze młoda więc tak jak radziliście, nie długo zacznę grać z góry dzięki. Mam tylko jedno pytanie co ile leveli kupować zbroje +9?

18-42-66 czy 18-34-66 ? Czy może jeszcze jakoś inaczej ?

Opublikowano

Dobra już mam 1,25k piłeczek a noc jeszcze młoda więc tak jak radziliście, nie długo zacznę grać z góry dzięki. Mam tylko jedno pytanie co ile leveli kupować zbroje +9?

18-42-66 czy 18-34-66 ? Czy może jeszcze jakoś inaczej ?

Kup na 34, wcześniej się nie opłaca. Czyli 34-66 ;_)

Opublikowano

Dobra dzięki :) Buffa robić od początku gry, czy dopiero jak będę startował do gry na BO ? Jak budować buffa pod WP ?

Najlepiej rób buffa przy 35 lvl ( tak ja uważam ) pomoc max potem błogo full init i ten naszyjnik na 38 +9 by się przydał i kolce złote +9 :) 

Opublikowano

Najlepiej rób buffa przy 35 lvl ( tak ja uważam ) pomoc max potem błogo full init i ten naszyjnik na 38 +9 by się przydał i kolce złote +9 :)

Dokładnie. Na tym poziomie będziesz expił raczej na BO, więc buffek się przyda. Dla niego złote kolce +9, złoty nasior+9, wachlarz z intem i buffy świetne :)

Opublikowano

Dobra, teraz zasadnicze pytanie nt. bonowania tych itemków pod hp. Jak wejdzie 1k hp to ujdzie czy iść za ciosem i znaleźć 2k hp. Nie grałem nigdy dłużej na PL max 40 lvl i nie znam się zbytnio tym bardziej że na PL'u grałem z dobre 1,5 roku temu tak na poważnie i nie wiem jak jest. Z góry dzięki za rady :)

Opublikowano

Dobra, teraz zasadnicze pytanie nt. bonowania tych itemków pod hp. Jak wejdzie 1k hp to ujdzie czy iść za ciosem i znaleźć 2k hp. Nie grałem nigdy dłużej na PL max 40 lvl i nie znam się zbytnio tym bardziej że na PL'u grałem z dobre 1,5 roku temu tak na poważnie i nie wiem jak jest. Z góry dzięki za rady :)

Jak wbije 1k hp za 2/3 razem to mieszaj dalej, ale jak za powiedzmy 8-10 to zostaw. Pamiętaj też o tym, że jak wbije ci np. 10 luda w bransie, to ją zostaw i wymień za bransoletkę 1,5/2 k hp ;)

Opublikowano

Zależy w jakim itemie byłby ten bon, możesz przemyśleć też opcję sprzedania itemów z 1k hp.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Boty stawiam w Jinno za miastem, przez co nienawidzi mnie cała sterta botów, bo jak włączę mobbera to mam naprawdę niezły ubaw jak mnie wyzywają na szepcie :) A i pozdrawiam kolegę który cisnął na modzie, wyzywał mnie a potem napisał do GM'a że mam bota a sam nieźle cisnął. Mam nadzieję że to czytasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...