Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie 5th slot

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam małę pytanko czy da się jakimś sposobem kupić 5th slot za dinary, w item shopie jest możliwość kupna 5th slota 15dni za 12 000DInar ale można go kupić tylko jak się ma premke, okej premka jest, ale kużwa każda premka ma za darmo 5th slot przez co nie możemy kupić tego 5th slota..., więc ja się pytam po cholere w sklepie jest 5th slot za dinary?! da się go w ogóle jakoś kupić?

bo to jest bezsens:

- nie mając premki nie możemy go kupić

- teorytycznie mając premke powinniśmy móć go kupić, ale nie możemy, ponieważ premki mają za darmo i nie można kupić, bo wbija komunikat: 5th Slot is free for Gold/Platinum users

Sorki za brzydkie słowa, ale to jest jakieś dziwne....

Moje pytanie jest takie da się to jakos kupić...?

za pomoc z góry dzięki

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Można go kupić tylko za NX na stronie WR'a.

Jest to błąd jeszcze z czasów G1. Nikomu nie pali się do jego naprawy. Nic nie poradzisz, ale może kiedyś naprawią :v

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

To nie jest błąd tylko kiedyś była srebrna i brązowa premka i tam nie dostawałeś 5 slota tylko musiałeś go sobie kupić ;)

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...