Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF3 problem.

SPAT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z grą mianowicie kilka dni temu zakupiłem gre wszystko ładnie instaluje przez origna potem daje gra to odpala sie stronka zainstalowałem ten plugin daje kampanie pisze na pasku instalacja itd. Raz gra się właczyła bylo widac wczytywanie i bład ze została zamknieta teraz juz wg sie nie włacza jest tylko ikona na pasku bfa i ten bład co można zaradzic w tej sytuacji?

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Origin Games - Battlefield 3™ i usuń z końca znaczek ™

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////  LUB ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Usuń z Moich Dokumentów  -  Battlefield 3 - PROF_SAVE_body

graphic.png

Opublikowano

Zciągnij wszystkie możliwe do pobrania patche ponieważ ta gra jest niedorozwinięta i jeżeli nie masz pobranych patchy to nie uruchomisz kampanii (W origin PPM SPRAWDŹ AKTUALIZACJE). Sprawdź spójność plików (W ORIGIN PPM na grę i NAPRAW GRĘ).

Pozdrawiam Ferox.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...