Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z UT, o co chodzi?!?!

Ɲestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wbijam sobie na fifę i nagle: Ten system nie jest zarejestrowany jako zaufany, aby zagrać w FUT, odpowiedz na poniższe pytanie. Jakie było twoje przezwisko w dzieciństwie?

No i o co tu chodzi? Żadnego takiego pytania nigdy nie wybierałem. Skąd ono się wzieło i jaka jest odpowiedź? Jedyne pytanie jakie ustawiałem to chyba na originie ale nie jestem pewien i było "Jak na imie miał twój ulubiony zwierzak?" Czy jakoś tak. Zostały mi 3 próby wpisania odpowiedzi. Co robić?

4043121350.png

Opublikowano

Teraz wykorzystałem wszystkie próby i konto zostało zablokowane. Co dalej? Pisze, że z zaufanej konsoli czy jakoś tak mogę wprowadzić nowe pytanie i hasło ale szukałem wszędzie i nie ma tego...

4043121350.png

Opublikowano

Z zaufanej konsoli czyli z komputera na którym 1 raz rejestrowałeś orgina ;)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Tylko chodzi o to że ja posiadam aktywny jeden komputer :) Problem się rozwiązał bo udało mi się przy pomocy paru osób dostać do supportu Ea. Napisałem maila, po 10 minutach w Fifie po prostu zresetowało mi się hasło i musiałem wybrać nowe. Dziwne, dziwne, zacne ale dziwne. Pozdrawiam :)

4043121350.png

Opublikowano

Mogłeś się też  u kogoś logować ;) . Też miałem podobny problem bo mam 2 komputery na 1 założyłem konto,na 2 się zalogowałem i znów chciałem na to pierwsze ale musiałem podać hasło lub na emailu wiadomość odczytać (nie pamiętam czy tylko odczytać), tyle że ja odpowiedź do pytania znałem ;)

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...