Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Pytania

Pudzianos303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam 3 pytania:

1. Czy da się stawić więcej niż 1 icone jako client icon.

2. Poke BOT nie pokuje tylko pisze na pw, czym moze byc to spowodowane?

3. Czy da się stworzyć server group taki zeby byl widoczny tylko dla admin server query?

Opublikowano

Witam,

Mam 2 pytania:

1. Czy da się stawić więcej niż 1 icone jako client icon.

2. Poke BOT nie pokuje tylko pisze na pw, czym moze byc to spowodowane?

1. Nie.

2. Możliwe , że wiadomość która idzie do Admina została źle napisana podeślij.

Opublikowano

Odpowiedz na 3 pytanie jak mozesz, chodzi mi oto by dac "napis" SSA ale nie chce zeby te literki zawalaly Server Group, da sie jakos je ukryc w server group? w sensie zeby tylko query je widzial albo cos?

Opublikowano

Bierzesz  tą  grupe  np  SSA dajesz  prawym  na nią ,Copy, Target type  zmieniasz  na Serwer Query Grup  i masz  ukryta   tylko  query  widzie je

ps a tamtą  widoczną  usuwasz.

Opublikowano

bo  w tedy  nie  mozesz  zmieniac ikonki dlatego  jak  zmieniasz  na  ukryte  musisz  odrazu  z ta ikonka  ukrywac ale  jeżeli  chcsz  ja  zmienic to    musisz  powtórzyc czyność  czyli  copy,Target type,Regular grup, powstaje  widoczna  ranga  zmieniasz  ikonke  i tak  jak  wyzej  pisalem ,Copy, Target type  zmieniasz  na Serwer Query Grup

Opublikowano

bo  w tedy  nie  mozesz  zmieniac ikonki dlatego  jak  zmieniasz  na  ukryte  musisz  odrazu  z ta ikonka  ukrywac ale  jeżeli  chcsz  ja  zmienic to    musisz  powtórzyc czyność  czyli  copy,Target type,Regular grup, powstaje  widoczna  ranga  zmieniasz  ikonke  i tak  jak  wyzej  pisalem ,Copy, Target type  zmieniasz  na Serwer Query Grup

Dzięki wszystko działa poprawnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...