Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farma...

AhriBitch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem,

nie dawno wbiłem 30 lvl. Przed rankedami zacząłem troche ćwiczyć i jakoś średnio mi to wyszło. Do 20 lvl grałem TYLKO na supporcie. Po 25 doszły ap. Na 30 zachciało mi się grać adc. No i teraz jest taki problem że enemy ad carry mają nawet 2 razy więcej farmy ;/

Czy jest to spowodowane graniem na supporcie?

Opublikowano

Pograj trochę samemu customa i poćwicz. Kilka gierek i powinieneś ogarnąć. ;-)

Opublikowano

Nie graj customów. Ćwicz. Oraj tą farmę ile wlezie. Zapamiętaj zależność ~14 cs = kill

Diss_Stream.png

Opublikowano

Nie graj customów. Ćwicz. Oraj tą farmę ile wlezie. Zapamiętaj zależność ~14 cs = kill

18 cs~ kill

graj normale i trenuj, nie ma sensu grac customow, w normalnej grze nauczysz sie

wylacz automatyczny auto atak, bo przeszkadza, kryj sie za minionami 

na jesli masz runy lasthituj jesli minion ma ok. 78 hp

­

Opublikowano

Normalny sposób, bijesz miniona i patrzysz ile zadałeś obrażeń, a potem bijesz go gdy ma tyle lub mnie hp. Tak na każdym levelu.

Opublikowano

Do tego trzeba po prostu wprawy, pograj na customie, zobacz ile bijesz, a potem to już na oko last hitujesz, bo po iluś tam grach załapiesz ile mniej więcej schodzi HP za jeden AA.

I tak, to może być spowodowane graniem na supporcie.

Opublikowano

Jeśli np. grałeś rok supportem, cały sezon, a nagle chcesz przerzucić się na ADC, to tak, ciężko będzie, bo tam nie farmisz, tylko czasami po kilka creepów zdobędziesz. Graj dużo na boty, ucz się last hitować, orb walkingu, to pomaga w farmieniu. Z czasem ogarniesz dużą farmę. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...