Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Falcon

mricht

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj bugowalem sobie falcona i zeby go zbugowac uzylem z 20 pld a wczoraj za 1 razem sie zbugowal czy ktos moze mi powiedziec co trzeba zrobic zeby za 1wszym razem sie zbugował?? 

Opublikowano

a co?? bez nich tez mozna??

oo..teraz wlasnie zbugowalem bez rakietek ^^ thx :))

ja wczoraj pierwszy raz bugowalem jak mi kolega pomagal to pisal ze z rakietkami trzeba bugowac :))

ale jednak bez nich tez jest git ^^

Opublikowano

7f942db71126f3654e08864072847f3c4f047746

Century Falcon

Ilość HP:
4 000 000 (Szacowane)

Ilość osłon:
2 000 000 (Szacowane)

Maksymalne Obrażenia:
20 000 - 25 000

Występowanie:
Wrota Grupowe (LoW)

Nagroda:

100 000 Doświadczenia

5 000 Poważania

1 000 000 Kredytów

5 000 Uridum

Surowce:

1 Prometium

1 Terbium

1 Endurium

1 Prometid

1 Duranium

1 Promerium

0 Seprom

1 Xenomit

Opublikowano

Naprawili to czy nie?? bo ja to juz próbuje zbugować od prawie godziny...

Ok dzisiaj juz po jakichc 10 min wymijania falcona go zbugowałem cyli dziła :)

Opublikowano

Dzisiaj bugowalem sobie falcona i zeby go zbugowac uzylem z 20 pld a wczoraj za 1 razem sie zbugowal czy ktos moze mi powiedziec co trzeba zrobic zeby za 1wszym razem sie zbugował?? 

Ja kiedyś zrobiłem sobie 2 falcony w ciągu 30 minut a później przez 3h nie mogłem 4 falconów zbugować

1359705736-U799478.png
Opublikowano

nie iwem u mnie falcon buguje sie maxymalnie 5minut zazwyczaj po 2-3 minutkach a nieraz jest tak ze juz zbugowany przylatuje do mnie heh 

ale powiem wam szczerze ze ja nie moge sie doczekac kiedy te grupowe naprawia albo calkowicie usuna z gry to byloby najlepsze bo ludzie wycwanili sie i k***a poza grupowkami swiata nie widza to juz naprawde robi sie nudne ... jak usuna badz naprawia te grupowki to bedzie miodzio bo moze darkorbit odzyje 

Opublikowano

150k w 2h to troche chyba przesadles bo w 1h wychodzi 75k to ja nwm co musileli by robić zeby tak nabic....btw gratki jak ktos tyle nabil bo w 10h albo jak ktos nie ma życie raz na tydzien by wbil na kompa 20h polatał i by mial 1,5kk uri a  to jest 1000 kluczy i za to mozna by bylo sobie w tydzien skompletowac lf4 :)) nie wydaje mi sie zeby ktokolwiek az tyle wbijał :))

Opublikowano

150k w 2h to troche chyba przesadles bo w 1h wychodzi 75k to ja nwm co musileli by robić zeby tak nabic....btw gratki jak ktos tyle nabil bo w 10h albo jak ktos nie ma życie raz na tydzien by wbil na kompa 20h polatał i by mial 1,5kk uri a to jest 1000 kluczy i za to mozna by bylo sobie w tydzien skompletowac lf4 :)) nie wydaje mi sie zeby ktokolwiek az tyle wbijał :))

Dokladnie, w 2h 150k urki nie da rady. W 2 osoby fulki tzn. 42pp full lf4 na 16, w 5 godzin mozna nabic ok. 270k, oczywiscie odpalajac boiki szprychami.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Czy nagroda za alieny dalej nalicza się? Bo coś przeczytałem na forum że naprawili..

Tak za alieny sie normalnie dostaje. Naprawili bug z sepromem tylko ;)

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Dokladnie, w 2h 150k urki nie da rady. W 2 osoby fulki tzn. 42pp full lf4 na 16, w 5 godzin mozna nabic ok. 270k, oczywiscie odpalajac boiki szprychami.

Odemnie ziomek nabija w 2h ponad 150k jest  fulką i robi wrota z x4 rsb sab. Więc nie krzań głupot :)

Opublikowano

Bo wydał wszystkie swoje pieniądze i teraz gra w Darkorbit 24/7 ...

Pewnie zarabia 150k uri za trzema machnięciami myszką -> Uridium -> Zdobądź Uridium -> Potwierdź zakup

Opublikowano

Na czym konkretniej działa ten bug? Zacina się nagle w bezruchu?

Strzelasz z peta w falcona , puszczasz pld i gdy do cb podleci to 2 strzały peta i uciekasz od niego.Wkońcu się zbuguje i bedzie bił ~7 k co pare sekund.

@EDIT: tak samo można zrobić z innymi alienkami :0 (uberami też<3)

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

Ja dzis przez 2 godzinki nie mogłem zbugowac a kolega chwile temu po 10minutach dał radę...

2h JEDNEGO falcona? Przecież jak się po kilku minutach nie chce zbugować to się go ubija albo pada bo tak mi się wydaje że on wtedy wgl. się nie zbuguje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...