Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mental vs Wieża orków | Ascarial |

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Jakie eq potrzebuje na mentalu aby ogarnąć z buffem całe wo? Do bossa jest nawet łatwo, ale żeby go ubić to co mam kupić i jak go zblokować żeby mnie nie odrzucał?

To moje eq: Rib +9 śr 37, 6 siła, 3 omdlenie, tradycyjny hełm 20% orki, ebo +7, 20 %. orki( teraz zbieram na ebo +9 ), śmierta +9, 1,5 k hp 10% do pż, bransa 10% orki 1,5 k hp, nasior i buty zwykłe 1,5/2 k hp + pare % na omdlenie i kryta , silne m5; Buff skille M3 błogo i pomoc na pkt

Opublikowano

Mam praktycznie takie same eq jak ty i ogarniam na luzie, tylko mam zbrojke azraela :>. 
Eq na orki nie działa na wodza.
O ile mi sie wydaje to dopiero od G1 nie odrzuca, lecz moge sie mylic.

Opublikowano

A jakieś bony na wodza działają czy nie ? Mam silne m5 i mnie odrzuca więc mi nie piszcie głupot

Opublikowano

Czytam ku, jeżdze do m2 na metki, kupie reszte eq i zobacze za pare dni jak to wyjdzie z tym bossem a może kupie peta( jaki najlepszy do expa ? ) + wierzchowca na atak to będzie łatwo schodził :-)

PS. Silne wbijać na czy zostawić na G1 ? śmierta 1,5 k hp 10 do pż miksować?

Opublikowano

Czytam ku, jeżdze do m2 na metki, kupie reszte eq i zobacze za pare dni jak to wyjdzie z tym bossem a może kupie peta( jaki najlepszy do expa ? ) + wierzchowca na atak to będzie łatwo schodził :-)

PS. Silne wbijać na czy zostawić na G1 ? śmierta 1,5 k hp 10 do pż miksować?

BaoBao. zostawic, zostawic

Opublikowano

A jakieś bony na wodza działają czy nie ? Mam silne m5 i mnie odrzuca więc mi nie piszcie głupot

wbij silne na g1 najpierw, potem bierz się za wo, ja w sumie bodym 38 level z aurą m1 i jako takim eq robiłem wo i na "spokojnie", także mentalem z takim eq masz luz, tylko dobij to silne na g1

Opublikowano

Szczerze mówiąc ja tam mentalem 30lvl z ribem 9 sr 35, lwia 7, zelakiem 9 i tarcza na 21 8 z bonami normalnymi daje rade na spokojnie :x

JvKeuK7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...