Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi, komputer nie jest zły...

Gość Fafauek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

mam problem, ponieważ na każdym serwerze Metina strasznie przycina mnie na np. ch1... W wieży orków (duzo mobów) mam takie lagi, że aż mnie wywala (internet dobry), ustawienia metina; full screen, cienie wyłączone, 3 gamma i nadal nic... 

Komputer według mnie nie jest zły;

DgTVAs9.png

Czyszczony już kilka razy CCleaner'em i teraz również to robię. Ma ktoś jakieś sugestie odnośnie tego co powinienem w tym przypadku zrobić? Priorytet metina też był ustawiany na bardzo wysoki, lecz... nic nie pomogło. Na ch1 lag po lagu.

Opublikowano

Intel HD Graphics 3000

Jeżeli chodzi o to, to jest taka :)

Jak coś, to używam NVida

Opublikowano

No to za specjalnie nie rozumiem czemu Ci laguje :)

A spróbuj reinstall albo wyłączyć zbędne procesy i zostawić samego metina i sprawdzić ;)

Opublikowano

Nie mam zbędnych programów uruchomionych. Po restarcie komputera włączając samego metina lagi są takie, jak, hm... nie wiem jak by Ci to powiedzieć... mam takie lagi jakby to był pokaz screenów... kawałek pójdę (na lagach) i przycięcie i tak cały czas...

Opublikowano

Wiele osób z Windows8 ma problemy z lagującymi/nie działającymi grami. Także obstawiam, że jest to wina systemu ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Intel sam w sobie spowalnia metka.

Wejdź do gry i sprawdź czy nie poruszając myszką wciąż Ci laguje. (Jeżeli nie to wpisz w google "lagująca myszka metin mpc" znajdziesz poradnik ;)

Opublikowano

windows 8 to najgorsze co moze byc jezeli chodzi o gry. moj znajomy takze ma taki system i tnie mu  gry jak nie powiem co.

Opublikowano

Lagi i zacinanie to nie są pojecia wymienne, to dwie różne rzeczy....

a czy ja powiedziałem, że to są te same sprawy?

windows 8 to najgorsze co moze byc jezeli chodzi o gry. moj znajomy takze ma taki system i tnie mu  gry jak nie powiem co.

Nie mam problemu z windowsem 8, wydaje mi się nawet, nawet ale gry...

Intel sam w sobie spowalnia metka.

Wejdź do gry i sprawdź czy nie poruszając myszką wciąż Ci laguje. (Jeżeli nie to wpisz w google "lagująca myszka metin mpc" znajdziesz poradnik ;)

Zaraz to sprawdzę, choć z pamięci wnioskuje, że bez poruszania myszką również są lagi.

Wiele osób z Windows8 ma problemy z lagującymi/nie działającymi grami. Także obstawiam, że jest to wina systemu ;)

Zobaczymy jak będzie po formacie komputera, bo takowy przeprowadzę jutro w godzinach wieczornych

Opublikowano

Odpal w trybie zgodności ze starszą wersją Windowsa.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...