Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tutorial: Zamek na kod PIN (REDSTONE)

needpvp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, w tym video-poradniku z mojego starego kanału pokażę Wam jak zrobić (starym sposobem) zamek na kod pin.

Zapraszam do oglądania ;)

Opublikowano

Wow naprawdę fajne, sam bym tego nie wymyślił, jestem słaby z redstoneami. Poradnik fajny, jasny i nauczyłeś mnie tego redstona i naprawdę fajne to :D Napewno to wykorzystam u siebie. Dzięki.

sygnaturka.png
Opublikowano

Rob dokladnie jak na poradniku to się uda, jak nie to zapraszam, na pw podeślij swój skype - wszystko opowiem i wyjaśnię :))

Opublikowano

I po co tyle babrania? Jest 1000000 razy łatwiejszy sposób, taki jak na video poniżej

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Tylko że geniuszu, tego co Ty podałeś nie można zresetować / zamknąć za sobą ;P

Twój film może i przedstawia 1000000 razy łatwiejszy sposób. Jednak jest on 1000000 razy gorszy i łatwy w obejściu. Kiedy ktoś wyjdzie i odblokuje dźwignie - my znamy już hasło. Co to za logika?

Nawet jeśli ktoś nie będzie mógł użyć klawiatury to zobaczy hasło i może go użyć zaraz po wyjściu osoby w środku. W moim sposobie wszystko jest czyste i bezpieczne. 

W dodatku łatwo dobudować 2-3 inne hasła zmieniające się po każdym użyciu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kur... Po prostu ZAJE*ISTE :D

Ciekawy pomysł i realizacja, czekam na więcej.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...