Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSD Layout by Feisty Graphic- strona startowa

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

175831404624533247153.jpeg

316931404622927247153.jpeg

Przedstawiam Wam psd strony startowej pod prywatny serwer mt2. Projekt był robiony na zamówienie, jednak klient nie odzywa się od ponad miesiąca, więc

"idzie w świat" :)

PSD jest proste do zakodowania, nie ma wielu elementów, bez problemu każdy powinien się zorientować w sytuacji.

Może komuś się przyda.

Podgląd:

953611404624533247153.jpeg

Download:

http://www73.zippyshare.com/v/57486857/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/7210da76039684892b24368dea1589b2c65a675d425c56cf73b3135666f56e62/analysis/1404625023/

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie podoba mi się to kompletnie bo za ciemne i ten ogień nie wygląda na taki prawdziwy że tak powiem.

Opublikowano

Bardzo ładne wykonanie, zresztą jak zwykle... Nie ma się do czego doczepić.

Opublikowano

layout - ok, lecz gdyby usunąć tą belke i dać tam coś innego to byłoby cud, bo co z tego jeżeli mamy psd jeżeli strona główna nie będzie pasować do tego?

Opublikowano

Bardzo fajna praca, ale zapomniałaś dokładnie wymazać tło efektów, nie warto było nadać maskę na to? Z tego PSD niestety nie da się zbudować faktycznie strony internetowej :( Chyba że wpadnie ingerencja czyjaś do pracy, chciałem zrobić, ale bez ingerowania w pracę się nie da. A nie chciałem tego robić, zbyt ładna.

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Opublikowano

Wystarczą podstawy html5, css i gitara dodac do tego JS i JQ i piękne

@topic: Jak znajde chwile to zakoduje i wam dam tylko pierw rozkminie jak to pociąć :D

Opublikowano

Piękna sprawa, można uzywac te twoje elementy w innych celach?

@Wredna a czy mógłbym użyć elementów twojej pracy do innych celów ??

Czy to zabronione jest ??

Pytam żeby w przyszłości nie było jakiś spin.

Można.

Bardzo fajna praca, ale zapomniałaś dokładnie wymazać tło efektów, nie warto było nadać maskę na to? Z tego PSD niestety nie da się zbudować faktycznie strony internetowej :( Chyba że wpadnie ingerencja czyjaś do pracy, chciałem zrobić, ale bez ingerowania w pracę się nie da. A nie chciałem tego robić, zbyt ładna.

Da rade :) Wystarczy podstawowa znajomość cięcia szablonu.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...