Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riven boost my elo nie autoatakuje ani nie uzywa skilli dude

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żaden crack? a może enforce?

nie nie zadziała... przynajmniej do kąd nie naprawią pakietów ten skrypt na enforce nie śmiga...

Opublikowano

nie na enforce zadnym djud

ehe.

612171404606746727121.png

żaden krak czy cos

skrypt jest outdated od 4.11, btw skrypt jusa sprawdza hwid wiec za cracka mozesz wyrwac bana :P

Opublikowano

jebane czopy nie beda carrowac na topiee :D i tak sie osmieszaliscie tym skryptem :D

zeby riven na skrypcie zostala pocisnieta przez pantheona rzal D:

sorry mam bol dupy ze moj free katarina dobiero od jutra dziala :(

Opublikowano

jebane czopy nie beda carrowac na topiee :D i tak sie osmieszaliscie tym skryptem :D

zeby riven na skrypcie zostala pocisnieta przez pantheona rzal D:

O czym ty typie gadasz?

rak.jpg

TOPIC

Jeżeli rzeczywiście kupiłeś ten skrypt (zmarnowane pieniądze, lepiej nie grać Riven niż wspomóc finansowo tego żałosnego developera) to zapytaj się o ten problem na forum BoL`a.

Opublikowano

W takim razie pogratulować, zgadnijmy co może to oznaczać. Hmm, może skrypt nie działa i musi zostać ZUPDATOWANY? A na update raczej poczekasz bo ten developerek gdzieś pojechał.

Opublikowano

Aktualnie może być problem ze znalezieniem działającego skryptu od kiedy "ilikemean" został zbanowany.

Oczywiście mogę się w tej kwestii mylić, jeżeli jest jakiś dobry, działający skrypt na Riven to byłbym wdzięczny za info.

Opublikowano

Tak wiem ale spytaj sie innych z wyzsza dywizjia :)

Pozatym h*j wie jaka ty masz dywizjie bo nie ma pokazanej :) ja moge napisac ze jestem challangerem :) tak jak ty piszesz ze jestea diaxem

x

Opublikowano

Ja słyszałem że Boost My Elo działa, nawet na enforce. Dzisiaj z resztą sam wypróbuje i dam znać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...