Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Anti-Cheat

TiREXaKaMeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przedstawiam wam mój plugin

Anti-Cheat, które myślę, że często będzie aktualizowany.

DOWNLOAD:

https://www.dropbox.com/s/wvy7kpr3i96i184/TAnti-CheatEX.jar

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/url/6fb9fc6ff3c20522806845948c9254655c08599c5f9e4a5de151c11f0579eb8e/analysis/1404603057/

Możliwości pluginu:

- Blokuje KillAure

- Wysyłanie komunikatu, gdy gracz używa danej funkcji

- Blokowanie czynności, gdy gracz używa danej funkcji

Komendy:

- BRAK

Uprawnienia:

- anticheat.nocheck.* - Ten gracz nie jest brany pod uwage, gdy cheatuje.

- anticheat.nocheck.<funkcja> - Ten gracz nie jest brany pod uwage, ale tylko przy danej funkcji.

Konfiguracja:

locale: pl_PL #jezyk anticheata(komunikaty etc.)
send-message: true #wysylanie wiadomosci, gdy gracz cheatuje
checks:
killaura:
enable: true #czy funkcja killaury ma być włączona
frequency: 50 #czas w ms co ile gracz moze atakowac
radius: 5.0 #czy gracz bije powyzej tych kratek

TO DO:

- Wyświetlanie komunikatu dopiero, gdy gracz używa danej funkcji nadmiernie.

- Dodanie większej ilości funkcji

- Poprawienie bugów(jeżeli istnieją)

- Dodanie Reloadowania pluginu

Krótki opis powstania pluginu:

Potrzebuje anticheata na swój serwer więc postanowiłem go zacząc pisać, ale dodałem tylko tą funkcje i czekam na to, aż jacyś gracze mi podpowiedzą jakie funkcje dodać.

Proszę o testowanie tego pluginu, gdyż ja zbytnio nie mam na to czasu. Z góry dziękuje. Plugin powstał w 3h-4h.

Opublikowano

Plugin jest nie potrzebny i zbugowany w tamtym pluginie na wyswietlanie killaury sie buguje ze jak podszkoczysz to wykrywa ci tak jakby killaure wiec te Api nie ma najmniejszego sensu bo przykladowo gracz bez cheatow by podkaliwal i sie bil z innym to wtedy blokuje mu mozliwosc dalszej walki

Opublikowano

Gdy zobaczyłem plugin myślałem, że się postarałeś i zrobiłeś coś godnego uwagi. Ale jak dla mnie to jest syf, graczy któremu czasami wejdą hity na 5 - 6 kratek będzie miał je blokowane. Nie widzę czystych klep, widzę puste hity i bugi.

Opublikowano

Gdy zobaczyłem plugin myślałem, że się postarałeś i zrobiłeś coś godnego uwagi. Ale jak dla mnie to jest syf, graczy któremu czasami wejdą hity na 5 - 6 kratek będzie miał je blokowane. Nie widzę czystych klep, widzę puste hity i bugi.

Wiesz co ? Może byś przeczytał temat. Dlaczego go zrobiłem. Bym może potestował by nie było tych bugów itd. 

Właśnie po to zrobiłem ten temat. Teraz ogarne czemu tak się robi i daje aktualizacje. 

Plugin jest nie potrzebny i zbugowany w tamtym pluginie na wyswietlanie killaury sie buguje ze jak podszkoczysz to wykrywa ci tak jakby killaure wiec te Api nie ma najmniejszego sensu bo przykladowo gracz bez cheatow by podkaliwal i sie bil z innym to wtedy blokuje mu mozliwosc dalszej walki

Gdzie tu widzisz jakieś API. 

Możesz mi wytłumaczyć na jakiej zasadzie działa, że gracz podskakuje i się bije ? 

Opublikowano

jezeli mierzysz czas pomiedzy uderzeniami to niestety to sie buguje ;/ Sam robilem cos takiego i niestety to sie bugowalo jak gracz za szybko myszka klika

mca.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jedyny sposób na blokade killaury to spawnowanie npc'ów dookoła gracza, ale to robota z NMS i wątpie abyś się w tym połapał (połapie sie? daje stówke :))

Ale i tak zapewne weźmiesz kod z pluginu maciekmm ...

hmm, nagram ci jak używam nmsów z fake playerami to dasz 100zł ? Mi to pasuje. Ale nie wiem jak sie z czasem wyrobie. 

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...