Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Lexus LFA czy BMW M1 Procar

Patrol08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Chciałbym aby ktoś pomogł mi ocenic który samochód będzie lepszy Lexus LFA VS BMW M1 Procar  a może jakiś inny ? .
Pod podstawowymi względami -nitro -V-max -Przyśpieszenie -hamowanie -prowadzenie -Tuning no ogólnie który będzie lepszy i jakie części wkładać do tego który wygra :) z góry thx i pozdrawiam

Opublikowano

BMW M1 na 1000%

Części:

Silnik: Zielony

Doładowanie: Zielone / Czerwone

Przekładnia: Niebieska

Zawieszenie: Czerwone

Hamulce: Niebieskie / Żółte

Opony: Żółte

Opublikowano

Oczywiscie ze lepsze bmw m1 tyle zostan nim w klasie A bo na S sobie nieradzi

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

BMW M1 ProCar jest najlepszym wyborem za IGC jak do tej pory. @kulka5010 podał Ci najlepszy setup do tego samochodu ;)

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

@mamolek   Baardzo Tobie dziekuje za szybka i konkretna odpowiedz :)  oczywiscie lajk leci tylko go zlap :D

@Edit ale na jakie kolory patrzec? kolor np. silnika czy kolor nazwy???

76561198125755300.png

Opublikowano

wporzadku ;) dzieki lajk leci a i mam jeszcze dwa pytania :D  czy warto robic lamborghini murcielago na dragi do klasy S czy ma pozostac w klasie A i czy mustang boss 302''12 robic na S czy na A (ucieczki druzynowe)??  :)

76561198125755300.png

Opublikowano

Też miałem ten sam dylemat, wybierać LFA czy może PROCARA. z pomocą kumpla, z którym gram postanowiłem kupić PROCARA i jak na wyścigach jadę z LFA to po prostu lexus zostaje w tyle i nie ma nawet szans mnie wyprzedzić. 

//edit: Lamborghini mucelago rób na klasę A, bo na S to wylotu nie ma, a Bossa na S.

Opublikowano

wporzadku ;) dzieki lajk leci a i mam jeszcze dwa pytania :D  czy warto robic lamborghini murcielago na dragi do klasy S czy ma pozostac w klasie A i czy mustang boss 302''12 robic na S czy na A (ucieczki druzynowe)??  :)

Lamborghini zostawiasz na dragi w klasie A

Mustanga bossa 302"12 robisz na ucieczki drużynowe w klasie S

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...