Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Resetuje mi sie komputer gdy gram - sam z siebie

qwerty123098

Pytanie

Opublikowano

Gdy gram w Lol'a, po zakończeniu rozgrywki resetuje mi się sam z siebie komputer. Ostatnio dawalem go do naprawy. W serwisie założyli pasek i wyczyscili komputer w środku. Chciałbym jeszcze dodać ze jak komputer się zresetuje po krótkim czasie ponownie się resetuje i tak ciągle. Odczekuje 1h ponownie zaczynam 1 gierke w Lol'a. Podejrzewam ze to przez zasilacz ale nie jestem pewien. Gdy gram w inne gry komputer również się resetuje lecz po dłuższym czasie. Prosilbym o udzielenie pomocy, będę bardzo wdzięczny za poświęcenie czasu.

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może temperatury są nie tak? To na pewno coś w środku jest popsute. Wiatrak może nie działa tak jak powinien?

Opublikowano

Temperatury były wysokie, ale przed oddadiem go do serwisu. Mówili że są juz w porządku ale nie sprawdzałem. W jaki sposób mogę je sprawdzić? A co do wiatraka musialbym go obejrzeć bo akurat na nie nie patrzyłem.

Bardzo przepraszam za błędy, ale piszę z komórki, mam nadzieję że wybaczycie.

Opublikowano

Mam do Was jeszcze jedno pytanie. Czy może mi się tak dziać poprzez zapchany dysk?

A i taka ciekawostka. Chciałem żeby mi zrobili formata. Powiedzieli że za 60 zł zrobią

Opublikowano

Mam do Was jeszcze jedno pytanie. Czy może mi się tak dziać poprzez zapchany dysk?

A i taka ciekawostka. Chciałem żeby mi zrobili formata. Powiedzieli że za 60 zł zrobią

Wątpie, ale... wiadomo? Sprawdziłbym to.

ŻAL. Za 60 zł? Chyba im się w dupach coś poprzewracało. Obejrzyj sobie, poczytaj w internecie i sam zrób formata...

Opublikowano

Prawdopodobnie to pzrez nagrzewanie sie ktoś tak ci dał link do programu masz jeszcze jeden 

http://www.dobreprogramy.pl/SpeedFan,Program,Windows,13166.html

Może sprawdź jakąś inną gre która jest bardzo wymagająca jeśli sie zresetuje to oddać do serwisu i powiedz co sie dzieje.

Nie raczej to nie przez dysk.

Przykładowo mi sie stary laptop resetował gdy oglądałem filmy, i grałem w gry. I było to spowodowane tym że sie przegrzewał.

Wątpie, ale... wiadomo? Sprawdziłbym to.

ŻAL. Za 60 zł? Chyba im się w dupach coś poprzewracało. Obejrzyj sobie, poczytaj w internecie i sam zrób formata...

Ja też tyle brałem od sąsiadki za formata :D

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...