Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaką postać kupić dla nowego gracza?

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż dobrze mi się grało Master Yi ale kolej na coś lepszego, co byście mi polecali za Pz? nie ważna jaka kwota ja to uzbieram, niżej na ss pokaże dostępne postacie. 

post-253726-0-00486700-1404593520_thumb.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Kup sobie Katarine (3150IP) Na pierwszych lvl będzie kosić. Polecam też Tryndamera (1350IP) i Akali (3150IP). Jak chcesz więcej informacji o nich to pisz. ;-)

Opublikowano

Tryndamera <--  miałem tą postać lecz mi się nie spodobała, źle mi się nią grało i cofnąłem zakup jej,  takie coś pod atak mi się podoba tzn postacie pod atak. 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Dla nowych podstawa - Katarina i Akali. Dwie najprostsze postacie do ogarnięcia w mechanice. Katarina - rzucasz Q, wbijasz na E i robisz TONS OF DEMEDŻ, co znaczy Pentakill z Ultiamte. Akali - rzucasz Q, robisz W i dobijasz sobie na Ultimate oraz na E. Potem możesz kupić coś z ADC, jak Tristana (bardzo mała postać, ogarniesz na pierwszy meczu, penta kill murowany), a na koniec Jax na Topa. TONS OF DEMEDŻ murowane. :)

@Edit Skoro chcesz coś pod AD, to polecam Talona. Robisz niewidkę i masz swoje staty na +. Albo na AD to jeszcze możesz zakupić Olafa. Bardzo przyjemny offtank. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tryndamera <--  miałem tą postać lecz mi się nie spodobała, źle mi się nią grało i cofnąłem zakup jej,  takie coś pod atak mi się podoba tzn postacie pod atak. 

Rada na przyszłość. Nie marnuj żetonów na postacie, które kosztuję tak mało. Ja zrobiłem kiedyś tak samo - z Nunu. Później i tak go kupiłem -.-

Polecam też Evelynn. Mobilna, fajny passyw i dobry DMG. 

Opublikowano

@Michnik to mam kupić na początek tą Annie? pograć nią a później  Katarina lub  Akali? 

Anka kosztuje zaledwie 450 ip, farmi sie nia przyjemnie bo mozesz uzywac do tego Q, a jako poczatkujacy gracz zapewne bedziesz mial problem z last hitowaniem. Jak opanujesz pasyw i szybkie wyprowadzenie comba to bedziesz zjadal wiekszosc przeciwnikow. Poza tym jest imo latwiejsza od Katy czy Akali.

Poza tym nie polecam ci odrazu wydawac wszystkich IP na postacie bo zabraknie ci na runy, staraj sie grac postaciami z rotacji az znajdziesz te, ktora ci sie spodoba.

Opublikowano

Pantheon <- ogólnie kupiłem tego spartanina za rp i grałem nim dziś to miałem quarda kill <-- jeżeli źle napisałem to przepraszam a i na Aramie jakoś tak a ostatecznie jaką mam postać kupić, ja ja ogarnę ale jaką :/

za wysoka sygnatura

Opublikowano

a ja Ci polecam Kayle. Niby po nerfie ale na takich low lvlach bedzie rozpierdalac system..w sumie dzisiaj jak gralem to i tak rozpierdalala..

Kayle bardzo latwa postac bynajmniej dla mnie.

Polecam Ci tez Vi - Jungler i Toper w jednym xD Tez bardzo latwa postac lecz jednak bardzo droga.

Tristana pod AP na mida lub jako ADC na bota tez koxi i idzie tym zrobic latwa pente;p

Darius - Kosztuje 6300 ale na 6 rozkurwi prawie każdego a jak sie sfeeduje to uuu..na low lvlach bedzie w sam raz jak ogarniesz ;p

Opublikowano

Polecam ci Teemo, na low lvl ta postać sieje totalny rozpierdol xD 

Ma blinda, co oznacza, że postać przez jakiś czas nie trafia w Ciebie z AA,

Pasywa, dzięki której staje się niewidzialny i dostaje chwilowy AS po ujawnieniu,

Trucizna, która zadaje dodatkowy DMG w czasie,

I świetne ulti, które spowalnia i zadaje DMG przeciwnikom

Opublikowano

Mhm.. na low levele polecam ci :

Yasuo, kupiłem go gdzieś na 10 lvl'u i go rozgarnąłem w 2 rundzie, jest w rotacji, jak chcesz zobacz sobie jak się nim gra.

Teemo, na niskich lvl'ach nikt nie wie jak ograć ten s**t.

Ryze, też dosyć łatwo go ogarnąć. Proste combo - W,Q,E. Również kosa na niskich lvl'ach

Opublikowano

Rada na przyszłość. Nie marnuj żetonów na postacie, które kosztuję tak mało. Ja zrobiłem kiedyś tak samo - z Nunu. Później i tak go kupiłem -.-

Polecam też Evelynn. Mobilna, fajny passyw i dobry DMG. 

To samo chciałem powiedziec tylko zobaczyłem twój post ;).

ja na start polecam ci jaxa,akali,katarine,fizza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...