Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grubość/Długość linii celownika

xMruczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Dzisiaj ogarniałem sobie cfg, tzn poprawiłem kilka rzeczy co mnie irytowało podczas meczy etc, i zrobiłem sobie naprawde wygodny celownik, tylko jeszcze grubość linii i długość, pamietacie komendy które trzeba wpisać w konsole ?

10732745374541468291.png

Opublikowano

Celownik

cl_crosshairalpha 0-255 - Ustawia przezroczystość celownika w grze, wartość 0 oznacza całkowicie przezroczysty celownik (niewidoczny).

cl_crosshaircolor_b 0-255 - Ta komenda określa jak dużo koloru niebieskiego ma nasz celownik.

cl_crosshaircolor_r 0-255 - Ta komenda określa jak dużo koloru czerwonego ma nasz celownik.

cl_crosshaircolor_g 0-255 - Ta komenda określa jak dużo koloru zielonego ma nasz celownik.

Mała uwaga co do trzech powyższych komend, kolor naszego celownika ustawiamy paletą barw RGB !

cl_crosshairdot 0 lub 1 - Wartość 1 powoduje zmianę celownika na "kropkę"

cl_crosshairgap 0-100 - Decyduje o odległości lini celowniczych od środka celownika

cl_crosshairsize 0-100 - Decyduje o wielkości celownika, polecam wartość 4 ;)

cl_crosshairstyle 1-5 - Styl naszego celownika standardowy to wartość 2

cl_crosshairthicknes 1-100 - Generalnie chodzi w tej komendzie o grubość lini celowniczych (naszego krzyżyka)

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Wejdz tutaj i sobie stwórz taki jaki chcesz, a sam Ci się wygeneruje kod do konsoli albo do confingu. O wiele wygodniej robić celownik na tej stronce niż w grze, tutaj wszystko sobie dopasuje idealnie, a tak to musisz kombinować z komendami :) 

http://csgocrosshair.dathost.net/

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Wejdz tutaj i sobie stwórz taki jaki chcesz, a sam Ci się wygeneruje kod do konsoli albo do confingu. O wiele wygodniej robić celownik na tej stronce niż w grze, tutaj wszystko sobie dopasuje idealnie, a tak to musisz kombinować z komendami :)

http://csgocrosshair.dathost.net/

o wiele szybciej zrobiłem komendami...

10732745374541468291.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...