Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Metin2 ścinanie się obrazu

kox444

Pytanie

Opublikowano

Witam. Czasami jak gram obraz mi się zacina. Tak jakby częstotliwość odświeżania obrazu bardzo zmalała. Jak gram normalnie też się tak robi, ale najbardziej przeszkadza to gdy stawiam bota. Po 20 minutach może się zaciąć. Załączam filmik, kiepska jakość ale widać o co chodzi. http://tinypic.com/player.php?v=wi9h0w%3E&s=8#.U7hdurH0Xcs Te miganie tła to nie efekt nagrywania. Jak się zatnie to bot chodzi, ale nie zbiera niczego.

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sterowniki najnowsze. Akurat ten fx ma 95W co nie jest tak dużo. Z tego co pamiętam karta graficzna też dużego poboru mocy nie ma. Temperatury miewam 50-60 stopni.  Kolega ma ten sam zasilacz, gorszy procesor który pobiera więcej prądu, kartę graficzną która pobiera więcej prądu i dużo większe temperatury procesora i karty i nie ma takich problemów, więc zasilacz odpada.

Opublikowano

sterowniki do karty graficznej najnowsze? Jakie temperatury masz podczas grania (czy tam bocenia) sprawdź je programem HWmonitor.

I mylisz się bo fx jest znany ze swojej prądożerności około 120W

graphic.png
Opublikowano

Zniżałem. Filmik był nagrany jakiś czas temu. Wyłączyłem też aero. Nadal się zacinało. Metki muszą być, ale czasami nawet na jednym się ścina.

Opublikowano

Karta graficzna Radeon HD 6670, procesor AMD FX-6300 (6 rdzeniowy). Zasilacz Aerocool 450W, na pewno jest dobry. Ta karta i procesor dużo nie pobierają. Dodam, że na starym wieloletnim komputerze tak nie miałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...