Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne oglądałeś Atora który wypowiadał się na temat Bola ;D ?

Nie  , nie ma "map hack-a" (i nie będzie)

@Btw. Mam bk z Atora :___; do teraz nie mogę przestać się śmiać xD

Pozdrawiam

V0a19Z.gif

Opublikowano

map hack, a nie minimap hack ;p 

chodzi tu o czita który rozwiewa całą mgłę wojny, a nie o pokazywanie miniaturek championów w miejscach gdzie ostatnio byli widziani 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Zapewne oglądałeś Atora który wypowiadał się na temat Bola ;D ?

Nie  , nie ma "map hack-a" (i nie będzie)

@Btw. Mam bk z Atora :___; do teraz nie mogę przestać się śmiać xD

Pozdrawiam

Nie mów, że "nie będzie" jest to bardzo głupie stwierdzenie, nie przewidzisz przyszłości.

PS: Jeżeli chcesz mi napisać, że jesteś jasnowidzem i potrafisz przepowiadać przyszłość to lepiej od razu umów się na wizytę u onkologa.

Opublikowano

Z rito akurat wszystko jest możliwe, nie zdziwiłbym się jakby kiedyś zjebali coś patchem przez co chwilowo weszłyby exploity na zdjęcie FoW. Przypomniał mi się patch, w którym z lokalnego zapisu masteries zmienili na zapis serwerowy, ale idioci nie pomyśleli o tym, żeby system weryfikował wysyłane do nich dane, przez co śmiesznym cheat engine można było wjebać sobie kilkanaście punktów w masterkę na cdr summon spelli do 100%, po czym wysłać taką stronę na ich serwer i wbijać elo idąc midem z niekończącym się healem. Poza scenariuszem, w którym rito chwilo coś zjebie to wątpię, żeby kiedykolwiek powstał maphack do lola. FoW jest na ich serwerze, boty g****o zrobią, nawet jakby coś powstało to w tym wypadku interwencja riotu byłaby akurat szybka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...