Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką broń kupić Gabriela czy Hermesa?

Zientez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaka bron kupic bo mam dylemat. Jak ta snajpra ciagnie mocno na hita deda tanka czy nie? (KTO MA DOBRA SNAJPRE TEN RZADZI!). Ale co do snajperki to nie wiem kazdą snajprą można grac, a ze trzeba dobijac tanka to wada mojej snajperki KNS16 Bronze... Wlasciciele SNAJPERKI Gabriela niech sie wypowidza (Ona ma zajefajny wyglad, ale jak sie nia gra to ja nie mam zielonego pojecia...) Co myslicie o Hermesie? Snajperka jest tez o wiele tansza za kupony i cholernie by sie przydala do cw. Nie eiem co byscie brali Snajperke czy Bazooke?

eiem mialo byc nie wiem :s

Opublikowano

Bo chodzi o to, ze ja snajperkami z zamknietymi oczami goscia rozwale :D, ale nie wiem czy ta bron Gabriel jest mocna. Czuje sie roznice miedzy KNS16 Bronze czy nie? Nie wiem może Hermesa no kurde ciezki wybor. Ja na 100 couponow rok musze czekac az uzbieram...

Niemoge sie doczekac handlu xD. Bede mial all weps za 100 couponow. Tylko za nim oni to dodadza to minie... Ma sie kumpli :L

Opublikowano

Jak kumpel mi podal passy do konta on mial tam all weps za kupony, ale najlepiej mi sie podoba Gabriel. Co byscie brali na moim miejscu? Hermesem tez fajnie sie gra, ale snajpra ma moc...

Opublikowano

Jak ja nie lubie takich ludzi co sie przechwalaja ze mogli by miec wszystko.Ale teraz Cie zaskocze ten system bedzie polegal na wymianie itemka za itemke bez mp np bron za bron set za set itd.Wsumie tez moglbym poprosic kumpli o sety i jakas lepsza bazuke ale po co mam sie ponizac .I jeszcze to przechwalanie ze naj na snipe ;x sorrki zobaczysz za pare lat jak mv bedzie sie trzymac ze bedziesz mial moment ze malo co z qs bedziesz trafial ale to juz na tyle w tym temacie.

Topic Odradzam kupowania godsow odejmuja od skilla testowane na kumplu ktory potem nie mogl normlanie grac w mp.

Opublikowano

FMS aka dam mu KNS16 Bronze i S105-Club i inne bronie rt wytrzasne. Sluchan co ty mowisz o odejmowaniu skilla? Wlasnie moimi broniami nie da sie prawie skilli tworzyc... Sa za slabe a u kolegi to wszystko perfect. Bronie od koloru do wyboru. Fajny tez Potato jest. On ma tam taki luksus...

I ja sie nie ponizam. Pomoglem im w innych grach oni mi pomoga w mv proste?

Sluchan mialo byc Slucham. Ale te bronie za coupony ... Jak nimi sie skille kleji ... Perfect.

Opublikowano

Tak się skille klei, że nawet nie trzeba swapowania używać (wyjątek sniperka).Tak więc chodzenie i spamowanie lewym przyciskiem myszy to z pewnością bardzo wielki skill. Połowa osób, które posiadają wszystko co możliwe za rt nie potrafią nawet strzelać swapem na basic weapons!

@Do tematu

Bierz Gabriela.

Opublikowano

Jako stary gracz (beta wita) polecałbym bardziej Hermesa, gdyż jest OP - a widzę że nie bardzo grę ogarniasz (taaak, my kochamy dzieci z godami, wielka beka jak dostają 20-12).

Gabriel jest zajebiaszczy no ale jak nie masz bazooki dobrej to jestes w pupie :D.

Nie chwaląc się powiem, że miałem przyjemność grać na koncie Bacona (nie kojarzysz pewnie, były MOD) i najlepiej się gra z Hermesem i Persesem.

Co do broni jakie możesz używać to polecam Sea Eagle na 9 lvlu gdyż ma większe DMG niż gabriel.

Osobiście posiadam 2 konta - Full RT i Full MP (z wyjątkiem Zeusa) i mogę ci powiedzieć, że to MP jest dużo lepsze ! :D

Opublikowano

Widze myszka bogacz ;d.Ale to troche dziwne ze na jego koncie grales gdyz bacon nie gra juz jakis rok czasu.

Czy pisałem, że gram od bety ?

Jeżeli nie to przepraszam :D

Also nie bogacz, gdyż RT dostawałem z konkursów oraz free RT, na grę ogólnie nie wydałem ani grosza ;D

Btw bacon nie gra, gdyż został zbanowany z nie ujawnionych powodów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...