Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Do katariny

Czuowiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, od razu powiem, jeżeli w złym dziale, proszę o przeniesienie. Wiecie może kiedy będzie dostępny skin Kociak Katarina i Dzwoneczek Katarina? Wiem że ten drugi był dostępny w święta, tylko nie wiem czy teraz będzie. A kociak Katarina kiedy będzie dostępny i czy w ogóle będzie dostępny?

Opublikowano

Kociak był chyba na Harrowing, a Dzwoneczek na Święta Bożego Narodzenia ;-) Żaden teraz nie jest dostępny.

Ja polecam piaskowej burzy. 'W' genialnie wygląda <3

Opublikowano

Kociak był chyba na Harrowing, a Dzwoneczek na Święta Bożego Narodzenia ;-) Żaden teraz nie jest dostępny.

Ja polecam piaskowej burzy. 'W' genialnie wygląda <3

Najemniczka ma większe cycki ,sam ją mam łądny art i cycki cycki good :)

47990292595971448862.png

Opublikowano

Bardziej mi chodziło o te rzadkie skiny, ale cycki to podstawa :D . Nie no teraz na poważnie, Dzwoneczek w święta a kociak w halloween?

Opublikowano

Dzwoneczek, to wiadomo, że na święta. Kociak jest dostępny na Harrowing, pamiętam, bo był kiedyś na stronce LoL'a kalendarz "tych rzadkich" skinów :)

Opublikowano

Ceny możesz zobaczyć podajże w sklepie w lolu.

Co do cycków, też uważacie że powinni naprawić wielkości ich w różnych skinach? Np. Najemniczka to aż bym chętnie ręke wsadził a w kociaku jakieś takie małe ;c

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Ceny możesz zobaczyć podajże w sklepie w lolu.

No wiem że mogę ale te skiny są niedostępne i wiem już kiedy będą ale nie wiem ile RP szykować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...