Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką polecacie Kartę Graficzna?

Tryta12317

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomyliłeś działy :D Ale jako że nie jestem złośliwy, polecę ci Radeona R7 265, który jest co prawda wykracza poza twój budżet, ale to najsensowniejsza propozycja. Możesz wziąć R7 260, jednak różnica wydajności jest dość spora.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Dokładnie o to :D Grafika jest bardzo wydajna, pociągnie większość tytułów na Ultra lub Wysokich w FHD. Miałem okazje ją potestować na komputerze kolegi i bez problemu ciągnęła Battlefield'a 3 na ultra w full HD. Oczywiście do takich rezultatów potrzebny jest mocny procesor. A właśnie, podaj model procesora.

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Dokładnie o to :D Grafika jest bardzo wydajna, pociągnie większość tytułów na Ultra lub Wysokich w FHD. Miałem okazje ją potestować na komputerze kolegi i bez problemu ciągnęła Battlefield'a 3 na ultra w full HD. Oczywiście do takich rezultatów potrzebny jest mocny procesor. A właśnie, podaj model procesora.

Obecnie mam Intel Core Duo 2x2,5ghz  ;x

Opublikowano

To obawiam się że nie wykorzystasz całej mocy karty, za słaby jest. Oczywiście co nowsze gry uruchomisz, ale to będzie wiązało się z zjechaniem z detalami mocno w dół. 

Jak ci zależy na karcie to możesz ją teraz kupić, potem najwyżej dokupisz jakiś procesor (uwaga-będzie się to wiązało z wymianą płyty głównej!) Jednak moim zdaniem lepiej kupić wszystko na raz, o ile masz czas i pieniądze.

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

To obawiam się że nie wykorzystasz całej mocy karty, za słaby jest. Oczywiście co nowsze gry uruchomisz, ale to będzie wiązało się z zjechaniem z detalami mocno w dół. 

Jak ci zależy na karcie to możesz ją teraz kupić, potem najwyżej dokupisz jakiś procesor (uwaga-będzie się to wiązało z wymianą płyty głównej!) Jednak moim zdaniem lepiej kupić wszystko na raz, o ile masz czas i pieniądze.

Pieniędzy nie bede mial na tyle ;x nie mam gdzie zarobic nawet teraz -.-:(

te 500-550zł to moze i uzbieram , a zeby reszte zlozyc to 3x tyle mi potrzeba ;x

Opublikowano

Pieniędzy nie bede mial na tyle ;x nie mam gdzie zarobic nawet teraz -.-:(

te 500-550zł to moze i uzbieram , a zeby reszte zlozyc to 3x tyle mi potrzeba ;x

No to nic. Wytrzymasz tyle :) Ja męczyłem się przez 1.5 roku z Pentiumem Dual Core + kastrat HD5450, na szczęście jakoś się grało :D 

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

No to nic. Wytrzymasz tyle :) Ja męczyłem się przez 1.5 roku z Pentiumem Dual Core + kastrat HD5450, na szczęście jakoś się grało :D

Tylko jest jeszcze jeden problem ;x mam monitor z koncówka VGA ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...