Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beaute-Craft

ziomzsierpc11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

143081404583382575268.png

IP: n4.csrv.pl

---

Sloty: 20

---

Typ: Survival + Frakcje

---

PvP: Tak

---

Premium: Nie

---

Nether: Tak

---

Potwory: Tak

---

Zwierzeta: Tak

---

Whitelist: Nie

213921404583275575268.png

Właściciel: Szpejniak na razie tylko ja gdyż serwer stoi od 2 dni.

490231404583275575268.png

Posiadamy pare z bukkita bardzo dobrze skonfigurowanych :) a reszta to autorskie skrypty!

134251404583275575268.png

Serwer jest nowy stoi od dwóch dni zapewniam was że nie jestem dzieckiem że zrobie serwer a po miesiącu padnie a praca wszystkich pójdzie na marne mam 16 lat ;) i sądze że jestem na tyle odpowiedzialny aby prowadzić serwer dalej. Co mogę wam zaoferować na pewną dobrą maszyne stabilną która gwarantuje brak lagów, Miłą atmosfere bardzo bogato urozmaicone pluginy i skrypty dużo rozrywki oraz tani itemshop, Potrzebuje pilnie Moderatorow i Budowniczych także dla każdego znajdzie się miejsce, serwer został stworzony z myślą o was moi drodzy gracze chce prowadzić ten serwer według waszych sugesti i pomysłów Obiecuję 100% szacunek wobec was kulturę i miłą atmosferę. Myślę ze serwer nie jest ani łatwy ani trudny na poziomie SREDNIM jest drop ze stone w miare dobry fortune ze stone wylatują również itemki na gildie. Wybaczcie nie mogę sie za bardzo rozpisywać bo najlepsze niespodzianki musicie odkryć sami na prawde BEAUTE-CRAFT Czeka na was! Zagraj z nami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...