Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcesz zacząć grę na globalu? wejdź

czatas123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szukam osoby która chce zacząć grać w WoWa, mam do zaoferowania wysłanie refferal linka.

Co to oznacza?

1. Grając w party mamy exp x300%, gwarantuje to 90 lvl w 2-5 dni

2. Grając ze mną w party będziesz mógł się poradzić mnie w sprawach dotyczących WoWa

3. Miejsce w Gildii

4. Pomoc finansową (oczywiście gold w grze)

5. Dużo dobrej zabawy

6. Kiedy otrzymam darmowy miesiąc gry, pokryję część waszego miesiąca gry.   :D 

Co ja z tego będę miał?

1. exp x300%, na tym najbardziej mi zależy gdyż lvlowanie 3 postaci jest strasznie męczące

2. Mount dwuosobowy

3. Darmowy miesiąc gry

4. Wiele radości z możliwości pomocy nowemu graczowi

Zapraszam do gry naarrow-10x10.png realmie Burning Legion, horda czy alliance, mogę grać i tu i tu (preferuję hordę), jedyna różnica to że nie będę mógł was wspierać finansowo po stronie alliance

Dla sprecyzowania aby referal link zadziałał, muszę wam wysłać na maila przez blizzarda link do stworzenia konta battlenet, po tym jak stworzycie musicie na tym koncie kupić World of Warcraft, wtedy referal link zacznie działać, pobieracie grę i zaczynacie przygodę

Serdecznie zapraszam do pisania w tym temacie lub prywatnych wiadomościach, możliwy jest (i najbardziej dogodny) kontakt przez platformę steam, wyszukacie mnie przez nick: Czatas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...