Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftUP

djrappuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

868411404579973722813.png

396831404579973722813.png

868411404579973722813.png

SERWER JEST AKTUALNIE PRZERABIANY.

BĘDZIE NOWA I LEPSZA PREZENTACJA.

START NIEDŁUGO....

image.png

Opublikowano

up3 Zapowiedź ale serwer już stoi na maszynie działa sprawnie trwają prace nad mapą.

up2 A Co to za różnica ile mam serwerów. ? xD Ten projekt robię już od ponad 3 miesięcy z Technikami. Nie moge zaprzepaścić takiej okazji by go otworzyć i pokazać ludziom jak pracujemy nad serwerami minecraft. My nie robimy my dopieszczamy serwery. :)

up Spawn aktualnie budujemy !xD

Opublikowano

Serwer będzie korzystać ze skryptów jak każdy serwer rapusia. 

Swoją drogą widać że są to przerobione skrypty z xharda..... 0 inwencji twórczej.

To ja typ niepokorny ;x

Opublikowano

UP nic nie jest przerobione ! a po 2 nwm co to za serwer xhard w ogole na nim nie grałem ! i po 3, Znamy się ?

Opublikowano

Uwaga A Tutaj ss z pracy jak bedzie wyglądał spawn :)

84264907000604325874.png

a po 30 minutach zbudowalismy xD

30963576746083946598.pngZapraszamy niedługo start !!!!!!! STARTUJEMY JUŻ NIEDŁUGOO !!! ALE BĘDZIE JAZDA !

Opublikowano

up. GDZIE DAJ SS'A NASZ BUDOWNICZY BUDUJE TAK JAK MU KARZEMY WSZYSTKO JEST BUDOWANE OD PODSTAW sry za caps

Opublikowano

Polecam serwer z powodu na Rappus-a :) Mimo że nie gram w minicrafta serwer wydaje się bardzo dobry ;3

2i29cae.png

Opublikowano

Kolejny lipny serwer rappusa , mapa kopiowana a pół serwera to skrypty . Nie polecam 

Opublikowano

Boże, następny serwer z udziałem oto tego pana rappus'ia, wiadomo że to nie wypał więc nie polecam nawet tam wchodzić, lipna administracja i wgl :)

Nie polecam :)

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Hahaha, Nikt nie widzi administracji. Administracja jest nowa a serwer nie padnie.

Panie Grzesiu, Nie znalazłeś sponsora nie udzielaj się. Nikt ci nie zasponsoruje bo wiadomo ,że twoje serwery too dno.

Serwer ma dużo dodatkow jak automatyczne eventy. Nowe jedzenie, Nowe craftingi.

OneMC. Mistrzu widziałeś serwer. Widziałeś FTP ?? nie więc się nie udzielaj na serwerze są tylko 3 skrypty i 11 pluginow nie powinno być lagów. !

Pozdrawiam, Rappus

Opublikowano

Hahaha, Nikt nie widzi administracji. Administracja jest nowa a serwer nie padnie.

Panie Grzesiu, Nie znalazłeś sponsora nie udzielaj się. Nikt ci nie zasponsoruje bo wiadomo ,że twoje serwery too dno.

Serwer ma dużo dodatkow jak automatyczne eventy. Nowe jedzenie, Nowe craftingi.

OneMC. Mistrzu widziałeś serwer. Widziałeś FTP ?? nie więc się nie udzielaj na serwerze są tylko 3 skrypty i 11 pluginow nie powinno być lagów. !

Pozdrawiam, Rappus

tak jak rappuss nowa administacja lepszy wygladac

Opublikowano

Nie interesuje mnie przez kogo będziesz sponsorowany. Nie polecasz twoja sprawa. Nie chcesz grać to nie graj. !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...