Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Map Summoner`s Rift

trol312412

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wykurwiaj za przeproszeniem. Zanim wstawiasz to sprawdź czy nie było, tyle w temacie. A na filmik mam wyjebane.

Opublikowano
Wykurwiaj za przeproszeniem. Zanim wstawiasz to sprawdź czy nie było, tyle w temacie. A na filmik mam wyjebane.

A skąd miałem wiedzieć że już były takie tematu, za przeproszeniem trochę kultury dzieciaku .

x

Opublikowano

nic nie zostalo pokazane

nie bylo nowych minionow, potworow, jungli tyle co nic, nawet inhibitora i nexusa

slabo, widac ze na pbe nie stac

­

Opublikowano

Liczą się chęci, może i nie za dużo nam pokazałeś ale skoro tyle nam przedstawiłeś to w zupełności musi nam wystarczyć.

Riot przedstawił nam bardziej rozbudowany opis nowej ''odświeżonej'' mapki, dla tego sądzę że nie ma sensu wykonywania jakiś dodatkowych filmików przedstawiających właśnie nowy Summonsr's Rift.

Pozostało nam tylko czekać na tego dużego patcha.

Opublikowano

Liczą się chęci, może i nie za dużo nam pokazałeś ale skoro tyle nam przedstawiłeś to w zupełności musi nam wystarczyć.

Riot przedstawił nam bardziej rozbudowany opis nowej ''odświeżonej'' mapki, dla tego sądzę że nie ma sensu wykonywania jakiś dodatkowych filmików przedstawiających właśnie nowy Summonsr's Rift.

Pozostało nam tylko czekać na tego dużego patcha.

O i oto mi chodziło :)

nic nie zostalo pokazane

nie bylo nowych minionow, potworow, jungli tyle co nic, nawet inhibitora i nexusa

slabo, widac ze na pbe nie stac

Ja mam konto na Pbe ale nie gram tam. Ta mapa jest na zwykłego lol`a :) I tam jest wszystko ulepszone oprócz własnie nowych mobów w jungli a tak cała reszta jest .

x

Opublikowano

A skąd miałem wiedzieć że już były takie tematu, za przeproszeniem trochę kultury dzieciaku .

Właśnie chodzi o to że przed wstawieniem powinieneś sprawdzić...

Opublikowano

Na nowej mapie występuje spadek czy wzrost FPS ? Mam laptopa 2 gb ramu i zintegrowaną grafe na którym gram na 30 FPS bez ścin i chcę żeby tak zostało żeby nie przechodzić na stacjonarny.

Opublikowano

Na nowej mapie występuje spadek czy wzrost FPS ? Mam laptopa 2 gb ramu i zintegrowaną grafe na którym gram na 30 FPS bez ścin i chcę żeby tak zostało żeby nie przechodzić na stacjonarny.

Zintegrowana grafa... RIP.

Może coś ugrasz, Riot pisał że nie będzie praktycznie żadnej różnicy.

Ale granie na laptopie pls, wiadomo że ten sprzęt jest zazwyczaj słabszy niż pc o równowartości tego pc. W dodatku Imo granie na laptopie nie jest komfortowe, w porównanie z pecetem. No ale każdy woli inaczej :D

Opublikowano

Zintegrowana grafa... RIP.

Może coś ugrasz, Riot pisał że nie będzie praktycznie żadnej różnicy.

Ale granie na laptopie pls, wiadomo że ten sprzęt jest zazwyczaj słabszy niż pc o równowartości tego pc. W dodatku Imo granie na laptopie nie jest komfortowe, w porównanie z pecetem. No ale każdy woli inaczej  :D

Tak własnie raiot napisał że ma być zredukowane do komputerów i laptopów , może będzie mniej fps z jakieś 5 do 15. 

x

Opublikowano

Tak własnie raiot napisał że ma być zredukowane do komputerów i laptopów , może będzie mniej fps z jakieś 5 do 15. 

Tak, tylko że każdy kto testował to mówił/pisał że właśnie jest więcej FPS.

Opublikowano
Tak, tylko że każdy kto testował to mówił/pisał że właśnie jest więcej FPS.

Fakt, ale jak ktoś ma zawalony komputer to może mieć mniej xD 

x

Opublikowano

Bez sensu ten filmik. Faktycznie mogłeś sie podjarać mapką bo udało ci się wgrać. 

Co do filmu:

Nie pokazaleś nam jak wygląda baza.

Nie pokazałeś jak zmieniła się grafika na bocie.

"Jungla" Jak to opisałeś... krótkie przejście z mida na topa. Ah i te kille na botach i ta sława!

Żadnego przekazu to nie ma.

A ty jesteś jakimś totalnym "newbie" skoro 20 min obrabiania zrobiłeś w minutę tego gówna.

Także ten temat jest niczym innym jak spamem w tym dziale na tym forum.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Bez sensu ten filmik. Faktycznie mogłeś sie podjarać mapką bo udało ci się wgrać. 

Co do filmu:

Nie pokazaleś nam jak wygląda baza.

Nie pokazałeś jak zmieniła się grafika na bocie.

"Jungla" Jak to opisałeś... krótkie przejście z mida na topa. Ah i te kille na botach i ta sława!

Żadnego przekazu to nie ma.

A ty jesteś jakimś totalnym "newbie" skoro 20 min obrabiania zrobiłeś w minutę tego gówna.

Także ten temat jest niczym innym jak spamem w tym dziale na tym forum.

Dziękuję za krytykę i proszę o zamknięcie tematu . Bay

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...