Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kim grac?

lee4its.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pobieram dopiero lola kiedys gralem max 5 h z rok temu. teraz chce pograc i sie nauczyc wszystkiego itd i pytanie jakie postacie najlepsze ? bo i tak sie nie znam tam na niczym jestem kompletnym zerem w tej grze

Opublikowano

Nie ma tak że postacie są najlepsze, są lepsze bądź gorsze w danych sytuacjach. Na początek polecam: Ryze, Jax, Kayle, Master Yi. Z czasem poznasz postacie którymi wolisz grać, czy to melee czy ranged, assasin czy bruiser.

Opublikowano

Zależy od twoich predyspozycji. Czy wolisz postacie, które biją na odległość, czy te które walczą w zwarciu. Te co biorą na siebie obrażenia, czy te co robią dymydż.

Ja polecam Ci Mastera Yi, Ryze lub Annie. Są najtańsze, bo kosztują 450, łatwe do ogarnięcia i bardzo mocne. 

Opublikowano

Morgana z doświadczenia wiem że można ją dobrze ugrać na mid oraz postacie za 450 po mimo tak małej ceny są silne jak na poczontek akurat

Resztą postaci możesz się nauczyć grać na rotacjach co tydzień we wtorki

:)

Opublikowano

top jest do góry mid jest na srodku bota masz na dole i jest jungla to wiadomo xD chodzisz i zabijasz stworki w tym gąszczu a potem wbijasz na linie od tyłu i pomagasz zabijać :)

80959442604100653079.jpg

Opublikowano

up wiem gdzie sa te miejsca reszta nie bardzo zrozumialem ale to co naucze sie na poczatku bede grac z znajomymi bo zaraz hejty poleca ze nie umiem nawet chodzic jak na randomow trafie.. ale grac dopiero za godzinke bede mam chyba ok 10 lvl

edit; jaka jest roznica fps? rozni sie cos miedzy 300 a 40? czy nic oprocz lagow chodzi mi ze sie szybciej biega czy cos.. bo ja mam chyba ponad 200 fps i inni pisza ze lepiej mniej a inni ze wiecej 

Opublikowano

mam taki problem pobieranie stanelo 0 kbps:O a ciagle jakies napisy obok graj lecą tam gdzie jest napisane " fiddlestick itd" zapieprzaja jak by sie cos instalowalo i jak sprawdzam co chwile to mi folder rosnie tak ma byc? 

edit; dobra pobieranie teraz poszlo 600 mb do konca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...