Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skrypty pod cassio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cass Whooping nie dziala dla free.

gamesupport.vn/resources/casswhoping-non-vip.270/update?update=448

Opublikowano

gamesupport.vn/resources/casswhoping-non-vip.270/update?update=448

Po to zmieniałem proxy na wietnamskie, żeby okazało się, że paid? :<
Opublikowano

ZAWIAŁO CEBULĄ XDDDD

ZAWIAŁO CEBULĄ XDDD
Opublikowano

ZAWIAŁO CEBULĄ XDDDD

Oj tam, oj tam, cebula jeszcze nie taka silna we mnie, wciąż nie enforcowałem sobie vipa.
Opublikowano

Oj tam, oj tam, cebula jeszcze nie taka silna we mnie, nie enforcowałem sobie vipa.

Masz chociaż?

Zawszd moge sie zlitować xD

Opublikowano

Masz chociaż?

Zawszd moge sie zlitować xD

Nie mam. Próbowałem ściągnąć z jakiegoś wietnamskiego forum, nawet jakimś cudem udało mi się na tym gównie stworzyć konto, a łatwo nie było przez te pytania antybotserskie w tym chorym języku (translator raczej nie pomógł), suma sumarum i tak okazało się, że potrzebne są jakieś punkty, żeby to ściągnąć. Widocznie nie posiadam brain.lua do takich rzeczy :< Ale nie potrzebuję twojej litości, zawsze mogę puścić spam z żebraniem na leak.sx :D

Opublikowano

Nie mam. Próbowałem ściągnąć z jakiegoś wietnamskiego forum, nawet jakimś cudem udało mi się na tym gównie stworzyć konto, a łatwo nie było przez te pytania antybotserskie w tym chorym języku (translator raczej nie pomógł), suma sumarum i tak okazało się, że potrzebne są jakieś punkty, żeby to ściągnąć. Widocznie nie posiadam brain.lua do takich rzeczy :< Ale nie potrzebuję twojej litości, zawsze mogę puścić spam z żebraniem na leak.sx :D

Props +1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...