Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Zamulony laptop?

Roofi16

Pytanie

Opublikowano

Witam, mam problem ze swoim laptopem. Otóż po wyłączeniu gry, laptop się zacina/zwiesza przez chwilę. taki problem również występuje gdy zamykam np. przeglądarkę, klikam "zamknij" to przeglądarka zamyka się po jakichś 40 sekundach i czasem wyskakuje że program przestał działać, lecz po chwili normalnie się zamyka. Czyściłem go programem 'odkurzacz' oraz antywirusami patrzyłem czy nie ma wirusów. powyłączałem też jakieś dodatki aero i dalej to samo. laptop jest ustawiony w trybie "zrównoważony" czyli tam poustawiałem że ma być najwyższa wydajność i jest na zasilaniu bez baterii. a teraz specyfikacja:

Windows 8.1 64-bity

Intel core i3-3110M ; 2.40 GHz x2

Karty: Intel HD-4000;

AMD HD-7670M (gDDR3 1GB_hybrid)

RAM: 6 GB (DDR3 1600MHz)

HDD: 750GB (396 GB aktualnie wolnych)

gry odpalam oczywiście w wysokiej wydajności, czyli przełącza na kartę AMD. laptop u mnie bardzo długo pracuje, chodzi ok. 11h, oczywiście nie cały czas. na laptopie włączam muzykę, siedzę w internecie (google chrome), czasami zagram w lola.. przegrzewa się czy to wina oprogramowania jakiegoś ?

27722139c3fd37da.png

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...