Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Vayne czy Malzahar

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie nie wiem kogo kupić obydiwe te postacie bardzo mi się podobają ale mam kase tylko na jedną lubie grać i na midzie i na adc więc prosze was o pomoc

będą + !

Opublikowano

Vayne to dosyć skillowy champion, malzaharem łatwo popełnić samobójstwo jak ultujemy przeciwnika bo stoimy w bezruchu na czas castowania ulti. Malzahar nie ma escape, średniawy jest. Vayne będzie lepsza , możesz nią gonić dzięki pasywce, uciekać, masz niewidzialność (ult + q), niszczy w late game.

Opublikowano

Vayne. Graj nią normale i skilluj a zobaczysz, że Ci się opłaci, bo ta postać jest w uj dobra :). Lepsza niż Malzahar.

Opublikowano

Myślę, że Malzahar będzie lepszym wyborem. Dosyć łatwe combo, skille % HP oraz stun z ulta.

Opublikowano

Tak jak w temacie nie wiem kogo kupić obydiwe te postacie bardzo mi się podobają ale mam kase tylko na jedną lubie grać i na midzie i na adc więc prosze was o pomoc

będą + !

Malzahar kompletnie out of meta, jeżeli masz 20 lvl lub niższy to przyda ci sie. Potem malza bezużyteczny, za to vayne jest dobrym pickiem, naucz sie gra i będziesz wymiatac, i nie mowi ci tego osoba ktora ma 2 gry tą postacią ( 150 razy tyle ). Obie postacie to moje mainy ( malze mainowalem daaawno temu )

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Opublikowano

Malzahar jest lepszy  ulti so big dmg

Vany jest postacią skillową czyli musisz  nią rozegrać bardzo dużo gier żeby ją ogarnąć

Opublikowano

Polecam Ci malzahara( mój main)

Szybko ubijasz miniony dzięki E. W late masz adc na combo. Z q masz silence. Sorry piszę z tele

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...