Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno INFESTATION poprzez PAYSAFECARD

spanekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam zamiar kupić sobie Infestation : SS poprzez steam. Chcę kupić paysafe card o kwocie 100zł i zapłacić za grę w taki sposób
jaki jest na poradniku (film) : https://www.youtube.com/watch?v=DYf_TSAUs7Y

Teraz mam problem,jeżeli kupię ten kod i go tam wykorzystam to co się stanie z resztą kwoty? (Mogę zapłacić tylko 100,bo 50 to za mało)
Kupić trzy kody o wartości 60zł (60zł - 14 Euro) i stracę wtedy jedno euro? Nie rozumiem jak to jest. Czy może reszta będzie w porteflu na
steam?

Opublikowano

Jeśli chcesz zakupić grę poprzez PSC masz 2 sposoby. Portfel steam. Najpierw ładujesz portfel steam o wartości 100zł=25Euro. Kupujesz grę i reszta kwoty zostaje na porteflu steam do kupienia innych gier na steam.

Druga opcja pokazana w filmiku. Resztę kasy zostanie ci na PSC na tym kodzie. Nie rozumiem jaki kod chcesz kupić, chyba że chodzi o PSC.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Polecam stworzyć konto na stronie psc i tam wtedy doładować środki. Wtedy jak będziesz płacił wystarczy, że się zalogujesz na konto. Reszta środków zostanie na koncie i w przyszłości będziesz mógł tym płacic.

Opublikowano

Od poczatku:

- radze kupic gre na stronie oficjalnej. Cena to 4.99$, czyli okolo 16 zl !!!

- wchidzisz na strone i wybierasz "inne metody platnosci" i masz tam PSC

- nie jestem przeciwnikiem Steam, ale po co Ci kolejny program dzialajacy w tle, jak mozna latwiej i szybciej.

- kupujesz PSC za 20 zl i po oplacie zostaje Ci okolo 3 zl z groszami. Sa to Twoje pieniadze, ktore mozesz wykozystac w przyszlosci.

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...