Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIA] Wakacje z działem FanART!

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Majoreq.
Opublikowano

Ile można wstawić prac do jednej kategorii ?

@Julietta
@Julietta
@Julietta

A trzeba tą kartkę? Można w paincie/photoshopie dopisać nick? Nie chce z siebie robić debila w parku.

Gość Majoreq.
Opublikowano

Jedną i pamiętajcie, że edytowanie jest zabronione. 

Wiemy, wiemy :D

#ale_spam

Opublikowano

W kategorii typografia trzeba napis Wakacje z działem FanArt nie można np samego FanArt/Wakacje albo FanArt + Wakacje?

936131400425106482086.png
Opublikowano

Zmieńcie dozwolony rozmiar na Typografie. 400px to za mało jak na tego typu projekt, ogranicza bardzo i w sumie wymusza tylko jeden, poziomy schemat. To nie sygnatura, tylko większy art.

Napisałam, że powinny być większe niż 400 px, ale ok, zmienimy to. ;)

W kategorii typografia trzeba napis Wakacje z działem FanArt nie można np samego FanArt/Wakacje albo FanArt + Wakacje?

Nie kombinuj. Wakacje z działem FanArt. ;)

Opublikowano

Napisałam, że powinny być większe niż 400 px, ale ok, zmienimy to. ;)

Nie kombinuj. Wakacje z działem FanArt. ;)

nie kombinuję, lecz mam pewien pomysł a Zdanie wakacje z działem FanArt jest za długie 

936131400425106482086.png
Opublikowano

A trzeba tą kartkę? Można w paincie/photoshopie dopisać nick? Nie chce z siebie robić debila w parku.

Dołączam się do pytania. Nie można dodać jakiś inny charakterystyczny znak, by rzeczywiście nie latać z kartką jak głupi :>

@Julietta

Opublikowano

Dołączam się do pytania. Nie można dodać jakiś inny charakterystyczny znak, by rzeczywiście nie latać z kartką jak głupi :>

@Julietta

Można cos, co bedzie dawalo znak - "Wakacje, dział FanArt". Aczkolwiek wolelibysmy kartke.
Opublikowano

Jako pierwszy dodałem fotografię?

Jakby ktoś nie wiedział, z do wakacji ma to, że w lato się nie nosi skarpet bo jest ciepło.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Tak. 

A tak teoretycznie, jeśli nikt poza mną by nie dał fotografii, zgarnąłbym pierwsze miejsce?

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Każda kategoria osobno oceniana, tak?

Jeszcze jedno pytanie.

Można zrobić dwa zdjęcia, jedno bez kartki jako główne a drugie z kartką jako dowód?

Opublikowano

Każda kategoria osobno oceniana, tak?

Jeszcze jedno pytanie.

Można zrobić dwa zdjęcia, jedno bez kartki jako główne a drugie z kartką jako dowód?

Tak, wszystko jest osobno oceniane.

A co do zdjęć - mozesz, ale pamiętaj, że oceniane jest zdjęcie z kartką. 

Opublikowano

Myślę, że tak. Ale wiem, że na pewno jeszcze są osoby chętne do tej kategorii. :)

To szkoda że "administracja", "jury" ( w kontekście całego forum )  ma tak różne zdania na temat prac konkursowych ...  w innym konkursie - 4 prace graficzne nie  było zwycięscy, powód? Zbyt mała ilość prac. ;<

W tym wezmę udział, bardzo ciekawy pomysł :P Tylko jeszcze nie wiem w której kategorii. ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...