Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie jest prawdopodobieńśtwo bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj grałem sobie na bolu cassiopeia i dostałem kilka reportów. Jaki jest prawdopodobieństwo że otrzymam bana? :P

Opublikowano

Raporty nic nie znaczą, dowód musi być jednoznaczny w postaci filmiku. Jeśli nie używałeś exploitów nie ma szansy na bana.

btw. jaki server? EUNE / EUW?

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Serwer EUNE, nie użwyałem exploitów tylko nieziemskiego refleksu :D np. wszedłem do krzaków trzymając spacje stało tam  2 graczy i zgineli w 0,5 sec.

Opublikowano

nie mogłeś grać na eune bo bol na eune nie działa, niezły troll :)

Mi działa. Siedź cicho jak nie wiesz.

@topic

Nie używałeś exploitów = 0.0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000900000000000000001% szansy na bana

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

Teraz skrypt na cassiopeie nie działa, ja grałem o 2.00 a pakiety przestały działać około 3.00

Opublikowano

ok, działa, zwracam honor, zrobiłem reloga i wszystko śmiga.
a co do twojego pytania to tak jak wyżej napisali, jeśli nie używałeś exploitów to nie masz sie czego bać. :)

Opublikowano

Kolejna gra w któej mnie zgłosili, mialem staty 2/4 i stwierdzili po moich ostatnich grach ze jestem cheaterm :D Grałem bez bola.

Opublikowano

Mi działa. Siedź cicho jak nie wiesz.

@topic

Nie używałeś exploitów = 0.0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000900000000000000001% szansy na bana

Za same reporty to nawet tego 1 po zerach nie ma, bo trybunał leży od dawna. W najgorszym wypadku ban na chat za dużą ilość reportów i tyle.

Opublikowano

Za same reporty to nawet tego 1 po zerach nie ma, bo trybunał leży od dawna. W najgorszym wypadku ban na chat za dużą ilość reportów i tyle.

No racja, teraz za cheatowanie i reporty dostajesz bana na chat xDDDDD

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

Jak wale skille za pleców ale nie ma na to dowodu np. filmiku. To riot może to jakoś sprawdzić?

Opublikowano

Jak wale skille za pleców ale nie ma na to dowodu np. filmiku. To riot może to jakoś sprawdzić?

Nie. Jednak nie ryzykowałbym, bo teraz często ktoś nagrywa gry, chociażby z op.gg
Opublikowano

Sprawdzić nie ,ale jest duża szansa że ktoś cie nagrał.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...